Модели автомобили > Clarus

Clarus

(1/5) > >>

gugulin:
Zdraveite,nov sum vuv foruma i iskam da pitam za mnenie za Clarus 99 godina 1.8 slx-ceni na chasti,skupa li e podrujkata,dokolkoto znam tja e pochti 1-1 sus mazda 626,ta naprimer ceni na saedinitel-komplekta,ceni na amortisiori,nakladki,vuzdushen filtur,benzinovai  pompa i dr,shte se radvam ,ako mi pishat sobstvenici na takiva koli,tui kato gledam che ne sa mnogo populjarni v bulgaria,a mi predtoi eventualno da vzimam takava.Predvaritelno vi blagodarj.

Ако може другия път на Кирилица.

gugulin:
КОЛЕГИ КАКВО СТАВА,НИКОЙ ЛИ НЕ ЗНАЕ НИЩО ЗА КЛАРУС ,ВСЕ ПАК ТОВА Е ФОРУМ НА КИА НЕ Е НА БМВ

Cee`d_sh:

--- Цитат на: gugulin в Февруари 10, 2009, 09:30:24 pm ---КОЛЕГИ КАКВО СТАВА,НИКОЙ ЛИ НЕ ЗНАЕ НИЩО ЗА КЛАРУС ,ВСЕ ПАК ТОВА Е ФОРУМ НА КИА НЕ Е НА БМВ

--- Край на цитат ---
какво те интересува за Кларус........... write

gugulin:
Здрасти, благодаря,че си писал първо.Интересуват ме цени на подръжка, лесно ли се намират части ,тъй като на няколко места питам казват ми няма за този модел,отделно от това в Калос ми оферират външно каре за 206 кинта,което меко казано е лудост,също така ако си наясно с цените на други части като например ролки,ремъци,водно помпа,филтри  и тн или ако ми кажеш къде да ги търся,ще ти бъда много благодарен.Ще ти бъда много благодарен ако ми пишеш,предварително благодаря

Cee`d_sh:

--- Цитат на: gugulin в Февруари 11, 2009, 11:16:24 am ---Здрасти, благодаря,че си писал първо.Интересуват ме цени на подръжка, лесно ли се намират части ,тъй като на няколко места питам казват ми няма за този модел,отделно от това в Калос ми оферират външно каре за 206 кинта,което меко казано е лудост,също така ако си наясно с цените на други части като например ролки,ремъци,водно помпа,филтри  и тн или ако ми кажеш къде да ги търся,ще ти бъда много благодарен.Ще ти бъда много благодарен ако ми пишеш,предварително благодаря

--- Край на цитат ---

РЕМЪК АНГРЕНАЖЕН     
182.86
ОБТЕГАЧ     
94.46
РОЛКА АНГРЕНАЖЕН РЕМЪК     
96.24    
ФИЛТЪР ВЪЗДУШЕН     
42,42
ФИЛТЕР МАСЛЕН     
10,07

за 1.8 бенз