Модели автомобили > Други модели.

KIA JOICE

(1/4) > >>

STOY:
Здравейте колеги,май никой още не е писал за този модел ван.Той е с двигател митцубиши 2.0 двувалов.Моят ван има проблем със запалването и май тук в Троян няма кой да ми помогне.Стигнахме до почистване на дюзите но без никакъв ефект.От КИА Плевен ми казаха в телефонен разговор ,че нямат необходимите букси за да ми направят компютърна диагностика.Моля ако някой има идеи какво да правя да пише :o

mmtrance:
не виждам друг вариант освен да се разходиш до софия. Звънни на сервиза на киа софия и ги питаи, или просто потърси сервиз на БОШ мисля че за диагностика са добри.

s4etovod:
Ха здравейте и от мен. В тая криза без да искам видях именно една такава Kia Joyce 2001г и така съм се наточил да я купувам, че няма на къде повече.

Моля притежатели на този явно "екзотичен" още за българия да споделят мнения дали са доволни от покупката си, как се държи колата, имали ли са проблеми и евентуално лесно ли са ги решили. Как стои въпроса и с частите за този модел - намират ли се?

А някой слагал ли е газ или метан и какви впечатления има?

Аз май ще се набълбуквам и за това всяко мнение е добре дошло. 8-)

Мерси

shark4uk:
Колеги, нека който кара Киа Джойс сподели впечатления и дали се намират лесно консумативи и резервни части за нея в БГ. И аз също съм си харесал един такъм екземпляр, но не смея да го купя поради липсата на абсолютно каквато и да е информация %)

ya6ka:
От скоро карам Кия Джойс.Правих диагностика на мотора в сервиз на Бош. Казаха ми, че е на Митсубиши. Някой части пасват и от Соната, като ремъци и филтри.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия