FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
Здравейте,на път съм да сменя старата кола с нова. Двуомя се между KIA CEE'D 1.4 LX и Citroen C4 II 1.4 90 к.с. Направих си сравнение за мен +/- и установих, че общо взето като технически характеристики КИА-та навсякъде е по-добре. Минусите са по-скоро субективни фактори, като Ситроена вози значително по-меко, втората версия след фейслифта изглежда каточели по-добре и нещо което също го взимам впредвид, макар да не е от голямо значение - данъкът е по-малък на Ситроена. При Ситроена ме притеснява всеобщото мнение, че френските коли не са за нашите пътища и че е претъпкан с електроника (скъпата поддръжка). Като се прибави това, че е само с 2 г. гаранция (общо взето проблемите идват след това) везните накланят в посока на КИА с умопомрачителнята гаранция. Моля за съвет и мнение, предполагам, че част от вас са имали подобна дилема.Благодаря Ви предварително.
Защо ли пред мойте очи са 4 Сийда, и нито един няма праоблеми. А са на 15к, 18к, 15к и 24к километра.И са влизали в сервиз само за обслужване и за тенекеджийно.
.. пък като си решил да даваш пари за нова кола(това си е истината вече) , дай ги за това , което ще те кара да се чувстваш щастлив. Успех!!