Модели автомобили > Magentis

Led фарове H7

<< < (2/2)

mobilis:

--- Цитат --- Монтирах крушките с допълнителни адапторчета
--- Край на цитат ---

И аз започвам да се замислям за сертифицирани LED на късите. Да те питам, след като си ги монтирал, колко стърчат отзад и може ли да се затвори гумената капачка на фара, да не влиза прахоляк и влага?

vess:

--- Цитат на: mobilis в Декември 14, 2020, 02:02:17 pm ---
--- Цитат --- Монтирах крушките с допълнителни адапторчета
--- Край на цитат ---

И аз започвам да се замислям за сертифицирани LED на късите. Да те питам, след като си ги монтирал, колко стърчат отзад и може ли да се затвори гумената капачка на фара, да не влиза прахоляк и влага?

--- Край на цитат ---

Затваря се без проблем има и достатъчно пространство да се вентилира. Ако не можеше да се затвори предполагам веднага щях да съм ги пратил обратно.
В интерес на истина в този цвят фаровете, които са прожекторни изглеждат като така да е излязла от завода. Като мръкне ще пробвам да направя снимка, да видим ще бъде ли достатъчно показателна.

Цената не е ниска, но си мисля щом за немците е ок този продукт и за тук трябва да покрие стандартите :)
И може би най-ценното е правото на връщане на вече използван продукт, ако случайно не стане монтажът или не ми хареса ефекта.

vess:
Update: Фаровете са добри. Единствено на мокър асвалт не ми е комфортно, нооо онзи ден гледах специално и другите автомобили, и не мога да определя като задоволително осветяването на мокро от нито един от автомобилите, които видях... :(

Гледах и нови автомобили със заводски ЛЕД фарове, такива с заводски ксенони и такива с допълнително монтирани ксенони и пред никой от автомобилите нямаше добре осветено петно на мокрия асвалт. Явно няма как да се постигне това без да се заслепят насрещнодвижещите се автомобили...

Иначе на сухо фаровете идеално светят, на сняг също са много добре. Освен че са одобрени за използване на пътя и визуално според мен не заслепяват, никой не ми е присвятквал евентуално да е бил заслепен на градско или междуградско.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия