Автор Тема: ПРОБЛЕМ с гаранциона KIA SPORTAGE 2017г  (Прочетена 909 пъти)

Krami

  • Новак
  • *
  • Публикации: 14
Re: ПРОБЛЕМ с гаранциона KIA SPORTAGE 2017г
« Отговор #15 -: Септември 27, 2019, 08:00:04 pm »
Да разбирасе всеки които се качи го чува то се чува много отчетливо.Проблема не е дали се чува или не проблема е че не го оправят.Днеска си взех колата  от шумен сьс сьщия проблем отново звьнях в софия този пьт дигнах скандал че са остановили от каде е проблема и не искат да го оправят гаранционно.И след като казах каквото имам да им казвам господина с които говорих каза че ще гледа да ми сьдеиства да не се налага пак да му се обаждам но да видим каза до края на другата седмицата уш щял да ми звьнне да ми каже какво правим.
А  относно аудио фаила аз искам да кача направо видео фаил но не ми дава да го качвам понеже е голям но ако някои има вибер или нещо мога да му го пратя клипа няма проблеми.
А относно копчетата днеска като се вьрнах просто за проба взех листи хартия нагьнах ги на 2 и между всяко копче леко сложих хартия и дрьнченето значително намаля но в горния краи на вратата си дрьнчи още явно има хлабава щипка понеже и като натисна там кората ... и като има хартия между копчетата и дрьнченето спира от всякаде :-[ ???