FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
като гледам как дори джипките се мъчат, пълно е със счупени дървета от тежкия сняг, дори не мисля да си изкарвам новата колица днес, вчера джитках със голфарата, ама тя е изпитана доста пъти в такива тежки пътни условия
Цитат на: Pro style в Февруари 20, 2009, 09:53:33 amкато гледам как дори джипките се мъчат, пълно е със счупени дървета от тежкия сняг, дори не мисля да си изкарвам новата колица днес, вчера джитках със голфарата, ама тя е изпитана доста пъти в такива тежки пътни условия Ето,поради тази причина и аз с моята днес така.Копая коловози всякакви.Поне съм спокоен,че после и да се случи нещо,всичко е ефтино
Цитат на: lilostich в Февруари 20, 2009, 09:56:59 amЦитат на: Pro style в Февруари 20, 2009, 09:53:33 amкато гледам как дори джипките се мъчат, пълно е със счупени дървета от тежкия сняг, дори не мисля да си изкарвам новата колица днес, вчера джитках със голфарата, ама тя е изпитана доста пъти в такива тежки пътни условия Ето,поради тази причина и аз с моята днес така.Копая коловози всякакви.Поне съм спокоен,че после и да се случи нещо,всичко е ефтино На моя голф сутринта му беше паднал акумулатора Даже такситата ми казаха, че не могат да ми намерят кола. Та така от две коли, дойдох на работа с маршрутката ...