Автор Тема: Сняг и пътища  (Прочетена 5383 пъти)

Pro style

• VAG група
  • Експерт
  • *
  • Публикации: 574
  • Kia Pro_Ceed 1.6 CVVT EX
Сняг и пътища
« -: Февруари 20, 2009, 09:44:42 am »
Днес как се справиха автомобилите ви в тия преспи, в повечето градове почти не е чистено, доколкото имам информация извън градовете ситуацията е още по-лошо от новяванията през ноща.

Митето

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
  • Публикации: 5709
  • 1.6-SW CRDI 16V EX;ŠkodaFabia 1.6 MPI AG 2007
Re: Сняг и пътища
« Отговор #1 -: Февруари 20, 2009, 09:47:20 am »
трагично е 8-)
за пореден път хората дават жертви,заради някой който не си е свършил работата devil

acho_77

• Разбирач ;)
  • Публикации: 309
« Отговор #2 -: Февруари 20, 2009, 09:48:29 am »
Снощи се държа чудестно  ;D но днес още не сам я карал сега като изляза ще видя

Pro style

• VAG група
  • Експерт
  • *
« Отговор #3 -: Февруари 20, 2009, 09:53:33 am »
като гледам как дори джипките се мъчат, пълно е със счупени дървета от тежкия сняг, дори не мисля да си изкарвам новата колица днес, вчера джитках със голфарата, ама тя е изпитана доста пъти в такива тежки пътни условия :)

Митето

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
  • Публикации: 5709
  • 1.6-SW CRDI 16V EX;ŠkodaFabia 1.6 MPI AG 2007
« Отговор #4 -: Февруари 20, 2009, 09:56:59 am »
като гледам как дори джипките се мъчат, пълно е със счупени дървета от тежкия сняг, дори не мисля да си изкарвам новата колица днес, вчера джитках със голфарата, ама тя е изпитана доста пъти в такива тежки пътни условия :)
Ето,поради тази причина и аз  с моята днес така.Копая коловози всякакви.Поне съм спокоен,че после и да се случи нещо,всичко е ефтино music

Mihailov

• Разбирач ;)
  • Публикации: 293
  • KIA Pro_Cee'd 1.6 CRDi EX .. VW Golf 3
« Отговор #5 -: Февруари 20, 2009, 10:03:58 am »
Ето,поради тази причина и аз  с моята днес така.Копая коловози всякакви.Поне съм спокоен,че после и да се случи нещо,всичко е ефтино music

На моя голф сутринта му беше паднал акумулатора  devil Даже такситата ми казаха, че не могат да ми намерят кола. Та така от две коли, дойдох на работа с маршрутката ...
Guns don't kill people ... people kill people ...

proc

• Експерт
  • Публикации: 437
  • Aequitas & Veritas
« Отговор #6 -: Февруари 20, 2009, 10:09:44 am »

На моя голф сутринта му беше паднал акумулатора  devil Даже такситата ми казаха, че не могат да ми намерят кола. Та така от две коли, дойдох на работа с маршрутката ...

Е не, ти направо ме разби. То това звучи като някакъв виц.  :)

П.П. Аз резервната я припалвам като видя че застудява.
Карам си леко колицата и ми е гот на душицата!

Embezzler

• Почетен член
  • Експерт
  • Публикации: 510
  • Honda CR-V 1.6 i-DTEC AWD
« Отговор #7 -: Февруари 20, 2009, 10:26:10 am »
С просиийда никакви грижи. Но пътувах в 6.30 и нямаше трафик. Само заблудени пешеходци, които вървяха по средата на улиците и не спазваха ЗДвП

acho_77

• Разбирач ;)
« Отговор #8 -: Февруари 20, 2009, 02:57:23 pm »
Никакъв проблем със сиида из улиците на софия аз до сега ги прикосявах ! ;D

TATI

• Експерт
  • Публикации: 499
« Отговор #9 -: Февруари 20, 2009, 06:38:01 pm »
Аз днес пътища не видях, но се нагледах на българската прототия. Направо съм бесен. Нямах камера да заснемам абсурдите в тая смотана държава. Толкова нагло племе сме, че няма накъде. Гледа че човека закъсал и вместо да слезе да му помогне, навира се плътно зад него и надува клаксона. На едно от задръстванията, в който бях, по едно време не ми издържаха нервите на тоя дето беше зад мен (някакъв дедка), че за малко щях да го измъкна през прозореца. Ние сме 4 коли и помагахме на един бус да издрапа, а нашия седи в колата и надува клаксона. Накрая стана така, че самия той закъса, но ние се разотивахме и не го знам до кога е висял така. То бива бива дебилщина, ама това премина всякакви граници. После спрях и седях 20 мин до като ми мине яда, че инак някоя беля можеше да направя. Бат Бойко няма да го коментирам - то просто е ясно при всеки паднал сняг. Сега го чакам да излезе в новините и да се изперчи как били облизани улиците. Макар, че аз днес видях само един снегорин, който седеше на околомръсното и си чоплеше носа. Иначе ми искат по 330 лв за данъци на колите, който тази година няма да платя. Глобата е някакви смешни 15 лв, ако не си платиш. Нещастници. Сори ама още ме държи.
П.С. Иначе нямаше проблеми нито с кията, нито с моята, макар че за 500м, дорде изкарам кията на главна улица, тракшъна й не изгасна нито за миг, ама поне изхвърлих праха от феродото на спирачките. Като слезнах и гледам една хууубава дира от феродов прах по снега.
тойотата не я коментирам, щото тя си е трактор и в буквалния и преносен смисъл.
« Последна редакция: Февруари 20, 2009, 06:47:36 pm от TATI »
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Seat Ibiza 2007, 1.2, manual

Pro style

• VAG група
  • Експерт
  • *
« Отговор #10 -: Февруари 20, 2009, 08:35:07 pm »
Така е TATI, напълно съм съгласен с теб, а вярвам, че и останалите също, наистина пътища нямаше и в момента 24 часа след обилния валеж все още няма пътища devil. Не ми се мисли в двата почивни дни какво ще бъде, по-слаб трафик, по-малко хора на улиците и новата седмица ще започне кофти, защото всичкия тоя сняг ще замръзне, улиците на бабуни и пак ще си трошим нервите и колите, а за дънъци не ми се говори къде потъват тия пари?! Не стига, че не те стимулират да си купиш нова кола, ми те товарят и с безобразно високи данъци и се грижат само и единствено калата ти да се счупи и захаби за максимално кратък период от време по "перфекните" улици...

Единствения недостатък на Авенсиса е, че е много нисък отпред, маската му заорава в снега, иначе съм с добри впечатления от колицата, карах миналата зима чисто нов бензинов Авенсис в големите преспи без проблем си издрапвах с него :)
« Последна редакция: Февруари 20, 2009, 08:37:30 pm от Pro style »

acho_77

• Разбирач ;)
« Отговор #11 -: Февруари 22, 2009, 02:17:43 pm »
Здравейте !
Ужасни са пътищтата!  >:( Аз вчера направих историческо пребиране от София до Шумен беше някакъв ад! Тръгнах в 10 и престигнах в 17 в Шумен ужас! Но колата се държа чудестно... ok на моменти си мислех че ще се разпадне от вибрации но няма продлем има малко скърцане на тъблото но след такова друсане направо си е нормално!