Други > Дискусии/ Съвети

Смяна на стара Киа с нова?

(1/1)

Xyron:
Привет на всички,

от много време на сам притежавам Киа Сиид 2008г, но от няколко месеца обмислям да я сменям с нова Киа.Та се чудех някой знае ли, дали в Киа Моторс предлагат услугата да карам колата за оценяване и с доплащане да взема нова?Благодаря предварително на всички.

nikchov:
Здравей колега!
До колкото знам,може да стане така...да ти изкупят твоята и да доплатиш за нова.Аз така направих с предния ми Спортидж 2013 закупен от Киа Варна,но го замених в чужбина.В България също става но големият въпрос е дали ще те удовлетвори цената,която ще ти предложат(сумата за която ще оценят твоята) в съответното представителство на Киа!Предполагам ,че сумата ще е доста  малка но можеш да пробваш!Аз имах късмет,след като се преместих тук във Финландия да ми предложат такава оферта,която бе доста изгодна за мен!

justalittlesign:
Гледам, че в страницата им в раздел "Оказион" имат 3 различни от Киа автомобили. Не очаквайте да ви дадат кой знае каква цена. Исках да върна преди време Пежо и да взема следващ модел, оцениха 3 годишна кола, която нова беше 38000 на 10

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия