Модели автомобили > Sportage

Проблем с дневните светлини на KIA SPORTAGE 3 2015г.

(1/2) > >>

getsata:
Здравейте колеги. Не ми работят дневните светлини като запаля колата / KIA SPORTAGE 3 2015 г./ Някой има ли идея от какво може да е?  Като включа габарит и фарове светлините светят /дневните/ но по-слабо.

Plam_69:
Здравей , това означава че фаровете са наред , отива на модул за управление на светлините . Аз имах проблем с него но на мен проблема беше в мигачите . Намира се над педала на газта - отгоре на една планка виси. По принцип подлежи на ремонт .

getsata:
Благодаря за инфото, а знаещ ли кой може да го отремонтира....

Plam_69:
Ами попълни си профила за да се види от къде си.

getsata:
Здравейте колеги, вчера ходих до КИА- София, за да попитам дали могат да ми активират дневните светлини софтуерно... Неочаквано за мен след като им казах че колата е внос от Корея побързаха да ми кажат че разполагат със софтуер който е само за Европа и немогат да направят нищо по въпроса.... Понеже на таблото разхода на гориво ми го отчита км/л., а не л./100км, ме посъветваха да намеря някой хакер да ми ги оправи.... Останах с впечатлението че тези в сервиз КИА които имат оригиналния софтуер хал хабер си нямат оттова. Та на въпроса можете ли да ми кажете къде някой може да ми помогне... Благодаря..

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия