Модели автомобили > Sportage

Sportage2 2008 волан

(1/3) > >>

Ogi G:
Здравейте! При преминаване през неравности се чува потропване от волана. Оказа се че е разхлабен капака на волана(на въздушната възглавница).Въпросът ми е как се разглобява волана за да се пристегне.Благодаря предварително!

rmk:
https://www.youtube.com/watch?v=WxgVFyU3_kI

justalittlesign:
Понеже скоро сменях моя волан с мулти, хубаво е да  разкачите акумулатора и да кола оставите за 15-20 мин., за да може всякакво електричество да изчезна от кондензатори, чипове и т.н. В противен случай, може да активирате еърбега, докато ремонтирате.

Plam_69:

--- Цитат на: justalittlesign в Май 03, 2020, 09:40:46 pm ---Понеже скоро сменях моя волан с мулти, хубаво е да  разкачите акумулатора и да кола оставите за 15-20 мин., за да може всякакво електричество да изчезна от кондензатори, чипове и т.н. В противен случай, може да активирате еърбега, докато ремонтирате.

--- Край на цитат ---
Това са пълни глупости. Занимавам се повече от 20г с автомобили и досега не съм откачал никакви акумулатори и не е имало никакво събитие защото си има обяснение .

justalittlesign:
То с такива, като Вас е пълен нета, където говорят, че са пълни глупости :) Занимавал се той хахах :) Гаражен майстор :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия