Модели автомобили > Sportage

Темпомат спортидж 2007

(1/2) > >>

dart_veidar:
Здравейте колеги,имам следния въпрос, имам Кия спортидж 2007 2.0 црди 140 кса,обаче като екстра няма темпомат,та въпроса ми е намерих си листче за темпомат с кабел ,дали фабрично има заложени букси под аербега и мога да го свържа и ще проработи,или трябва и нещо друго да се прекарва допълнително,ще съм благодарен ако някой се е сблъсквал или е монтирал допълнително.

pavkataa:
За буксите на волана предполагам ще ги има. Другото което трябва да имаш е на педала на спирачката датчик (не съм поглеждал, но предполагам), който да изключва темпомата при натискане и в двигателния отсек жилото на газта се раздвоява като едното управлява дросела директно, а другото отива към модул който управлява дросела при пуснат круиз. Така е при мен поне. Тези дни ще направя някоя друга снимка и ще кача.

dart_veidar:
Ще очаквам ;D ;D ;D

zmiori:
Я потърси в мойте постове снимал съм ги някъде.

pavkataa:
Колегата ги има ама така или иначе снимах :D Снимка отблизо на дросела с двете жила, едното от които отива към електронното моторче което управлява газта при пуснат круиз контрол. На педала на спирачката не видях нищо като датчик да има може би е някъде другаде. Качих ти и схемата  964402E001 е номера на електронното моторче води се на английски ACTUATOR ASSY-CRUISE CONTROL

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия