Модели автомобили > Ceed, ProCeed, Ceed SW
Относно Ceed SW
aldeera:
Здравейте колеги. Търсим си семеен автомобил и засега сме се спрели на комбито което ни удовлетворява като големина. Това което не мога да реша дали да е 1.4 или 1.6 двигател / говоря за бензин / Замислил съм по-малкия но не знам дали няма да е много слабичък. Макар че като параметри разликата не е фрапиращо голяма имам предвид че 1.4 /109кс/ а пък 1.6 /122кс/ като за моя а и на жена ми стил на каране тия 109кс си мисля че са ни достатъчни. Общо взето като изключим цената няма кой знае какви разлики между двата мотора. Моля да дадете някакъв съвет на какво да се спрем.
Slumk:
Направи им Test Drive и си реши сам (надявам се да ти дадът 122к.с защото аз нямах шансът да го карам). Никой не е споделял мнения за този агрегат, такаче трудно ще те насочим адекватно. Аз карах 1,4 и ми се видя малък. Факт е обаче, че колегите които имат такива двигатели се доволни и не се оплакват.
bongo:
Определено за комбито ще ти трябва 1.6.Не казвам че по-малкия не е добър, но тези 109 кончета не са това което предполагаш.Мисля че и разхода ти на гориво с по-оптималния вариант от 1.6 дори ще бъде по-добър.
Митето:
ами аз съм с комби :),но дизелче 1.6 115 и мога да ти кажа че ако бях взел безинов(както си мислех да направя) имаше доста да се тормози особенно с тея 109 кончета.Вземете си с по-големия двигател за да сте доволни от прекрасната колица :-*
giacc:
Подкрепям колегите - за SW по-добре двигател 1.6. Може и бензин 122 к.с., може и дизел 115 к.с., но нека е мааалко по-силен. Щото като натовариш комбито догоре и двигателя 1.4 може да се окаже малко слаб. Не че няма да си свършиш работа, ама защо да ти се пъне колата, че и разхода си изслишно да качиш. А щом искаш комби, то вероятно ще имаш случай да напълниш добичето с товар догоре... :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия