Модели автомобили > Ceed, ProCeed, Ceed SW

Проблем със запалване

(1/11) > >>

nt_15:
Здравейте. От скоро съм собственик на Киа Сийд 1.4 бензин с газова уредба. Имам проблем с паленето  сутрин като това се случва от втори, трети опит, а след това през деня като спра и тръгна някъде няма проблем. Моля, ако някой е имал подобен проблем да сподели.

Боби61:
Много сме с този проблем и до сега не знам някой да е открил причината.
При мен го няма единствено когато резервоара е пълен с бензин, тогава си пали от четвърт без значение колко време не е палена колата.

Ivoli:
Причината е запушване на инжекторите от калпавата газ! Натрупва се графит! Покарайте на бензин с добавка за почистване на инжецията!

P.S. После да пишете дали се е решил проблема.

chemiliq:
Според мен каранате на бензин често е най-важното. Компютъра оптимизира работата за газ и като трябва да запали обогатява прекалено много сместа.
Едно мое мнение в друга тена
http://www.kia-bg.com/smf/index.php/topic,5845.msg48352.html#msg48352

gambino85:
Със сигурност проблема идва от газовата вече съм го имал този проблем с друг автомобил обаче ,и много мои приятели са го имали при покупка на автомобил с вече инсталирана газова . Проблема се решава с подмяна на изпарител ,инжектори и до настройка на компютъра на газовата . Около 250-300лв струва целия ремонт с не много скъпи части . Един съвет не си купувайте кола нов внос с монтирана газова ,монтирайте си нова след покупката .

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия