Добре Дошли във Форума
Лично на мен приоритет засега ми е да знам кога има активна ДПФ регенерация...
Колега ако само това искаш да знаеш в повечето случаи можеш да се ориентираш по борд компа. Погледни какво съм писал тук:https://www.kia-bg.com/smf/index.php/topic,6023.msg51263.html#msg51263Аз докато карам колата из града и си върша работа не гледам дали регенерира.Интересува ме само като ще я гася дали няма да прекъсна регенерация и съответно само преди да влезна в гаража поглеждам дали регенерира и с това се приключва.
Аз за 4 години така и не разбрах кога започва и кога свършва че чак да я следя да не я прекъсна , до сега не е имало прекъсната регенерация , важното да прави според мен но винаги когато съм карал с постоянна скорост в рамките от 20-30 Ким след това е минала регенерация. То иначе трябва да станеш луд пътя ли да гледаш или дисплея с разни датчици и като си следиш и маслото поне на месеца веднъж Важното да не е над максимума и всичко е ок. Но е хубаво да намериш по читав четец да видиш реално преди колко километра е правила тия 7000 ако са верни трябва да провериш дали може да прави регенерация (принудителна през диагностика) и вече ако не я завърши търси проблем в системата нищо че няма записани грешки. Подгревни свещи и температурни датчици на dpf които играят роля за регенерацият
Там е работата, че не мога да се ориентирам по борд компа. Имам една жилта движеща се (често с лаг) черта за моментното потребление на гориво, която винаги е на 0, като върна газта.
Всички скенери на launch дори и другите марки имат лиценз поне тия който имам на launch e 2 години на Autel е 1, на повечето докато имаш лиценз имаш и ъпдеитите за подобрени и допълнителни функции и за софтуер за най новите модели коли. Когато свърши лиценза спират и ъпдеитите и ако има някой функции като online кодиране на Ecu всичко друго си работи . Когато искаш може да си платиш с карта за приложението на колата която ти трябва и вече може да изтеглиш най новата версия на софтуера лиценза на една марка е около 70 долара ако нещвш най новите неща си караш със това до където се е ъпдеитвало. На Autel лиценза е по евтин за всички марки за година е 180 долара. На launcha e по скъм ако е за всички марки е около 500 долара но може да прави доста повече неща ако си купиш и няколко техни допълнителни устройства ( като програмиране на ключове, програмиране на сензори за гумите, клониране на ecu за някой марки , вариант но кодиране Но на по евтините скенери може и да няма лиценз или да е по евтин. Това мога да ти кажа като упътване ама ако е за една регенерация не си заслужава. Не искам да давам мнение за тоя скенер има достатъчно в нета ревюта но не очаквай кой знае какво . Няма нито bi direct test тестове на различни клапани и превключватели. Няма active test за двигателя там е и регенерацията и тестове за компресия и корекции на дюзите , няма пълно сканиране на всички системи по колата. По-добре разгледай нещо такова но пак прегледаи ревюта преди да тръгнеш да купуваш после да не съжаляваш за покупката че нещо липсва https://vi.aliexpress.com/item/1005006753332240.html?spm=a2g0o.productlist.main.3.5792lJZ8lJZ8Yx&algo_pvid=4a118f46-f1aa-4a0a-9309-30a572f1de0c&algo_exp_id=4a118f46-f1aa-4a0a-9309-30a572f1de0c-1&pdp_npi=4%40dis%21BGN%21486.47%21280.19%21%21%21249.60%21143.76%21%402103956b17368690158104572e7b3f%2112000042988192535%21sea%21BG%210%21ABX&curPageLogUid=XawrWfVxKLDD&utparam-url=scene%3Asearch%7Cquery_from%3A
друго немогат да ти помогна http://blog.obdii365.com/category/car-diagnostic-tool/