Добре Дошли във Форума
Цитат на: smirn0ff в Юли 28, 2011, 10:53:25 amЦитат на: stanislavvi в Юли 27, 2011, 12:49:13 amДнес минах през сервиза на КИА с оплакване за потропване на окачването.Оказа се че задните амортисьори са за смяна,но ми казаха че понеже колата е на 67 000 километра не важала гаранцията за амортисьорите.Много странно ми прозвуча това.Та за това искам да питам дали според вас това е така и има ли специална записано такова нещо в гаранцичта че е до 50 000км за амортисьорите.моите задни амортесиори ги смениха на 75000км, това се случи преди около 6 месеца Твоите не бяха ли за смяна по сервизен бюлетин? Ако е така и 100 000 км да беше минал пак щяха да ти ги сменят.
Цитат на: stanislavvi в Юли 27, 2011, 12:49:13 amДнес минах през сервиза на КИА с оплакване за потропване на окачването.Оказа се че задните амортисьори са за смяна,но ми казаха че понеже колата е на 67 000 километра не важала гаранцията за амортисьорите.Много странно ми прозвуча това.Та за това искам да питам дали според вас това е така и има ли специална записано такова нещо в гаранцичта че е до 50 000км за амортисьорите.моите задни амортесиори ги смениха на 75000км, това се случи преди около 6 месеца
Днес минах през сервиза на КИА с оплакване за потропване на окачването.Оказа се че задните амортисьори са за смяна,но ми казаха че понеже колата е на 67 000 километра не важала гаранцията за амортисьорите.Много странно ми прозвуча това.Та за това искам да питам дали според вас това е така и има ли специална записано такова нещо в гаранцичта че е до 50 000км за амортисьорите.
И моите амортисьори отзад отдавна са с проблемно поведение и хлопат, въпреки че КМБГ отказаха да ги сменят ("яката гаранция"). Цената на един амртисьор в КМБГ е 280 лв., та така реших да си ги сменя с нещо много по-читаво:) п.п. Скоро ще пусна тема с новите придобивки, които се регулират на твърдост
Цитат на: Pro style в Март 27, 2012, 04:04:41 pmИ моите амортисьори отзад отдавна са с проблемно поведение и хлопат, въпреки че КМБГ отказаха да ги сменят ("яката гаранция"). Цената на един амртисьор в КМБГ е 280 лв., та така реших да си ги сменя с нещо много по-читаво:) п.п. Скоро ще пусна тема с новите придобивки, които се регулират на твърдост Billstein е истината