Здравейте.Нов съм във форума и имам нужда от компетентно мнение.Ще съм благодарен на всеки отделил от времето си да ми отговори! Предстои ми покупка на семеен автомобил.След много огледи се спряхме на Киа Соренто 3,3 GDI V6 AWD 2018 година.Внос от Канада.В нашия ценови диапазон намерихме 4 автомобила в София,3 от Канада и един от САЩ.Два от Канадските бяха с челен удар и отпаднаха,Остана въпросния и този от САЩ който ми предстой да огледам утре евентуално.Въпросният автомобил е този
https://mobile.bg/21652602231860855 Имал е щета от дясно двете врати бяха "забърсани" търговеца показа снимки от аукциона там на автомобила-щетата е търпима.Предстои ни проверка през Carfax и при застрахователя в Канада,да се препотвърдят думите на търговеца за щети и километри.Иначе колата е запазена и изглежда добре -на фона на всичко което видяхме до сега.Моля за съвет и мнение,ако излезе на проверка ОК и се разберем с търговеца за цената.Сервиз за диагностика и оглед преди покупка?Мнение за този двигател 3,3GDI V 6 290 к.с.Тъй като намирам много противоречиви мнения в нета за него-маслояд,стружки,тракаща верига на студено и ТНТ.В Руските форуми почти няма много инфо-там по- скоро е екзотика.А в Канадските и Американските са много противоречиви мненията.И изобщо какво да очаквам като проблеми евентуално,скрити дефекти и тнт.Ше съм благодарен за всяко мнение и съвет.Благодаря предварително!