Други > Дискусии/ Съвети
Бензин в картера на KIA xceed
faith:
--- Цитат на: rmk в Март 22, 2022, 07:54:47 pm ---Е хайде напиши, че става дума за T-GDI де. Егати прекриването.
Има и други хора с подобни проблеми:
http://www.kia-bg.com/smf/index.php/topic,5963.15.html
Проблемът си е в мотора. Трябва да е в гаранция така, че говори с представителството.
--- Край на цитат ---
Да ами казаха ми да се оправям...
faith:
--- Цитат на: Yordan Apostolov в Март 22, 2022, 11:27:48 pm ---Здравей. Е аз го имам с кия спортидж. 1.6 тгди. На 6000км е вече и тая си е!
--- Край на цитат ---
И какви мерки предприехте?
Offkia:
И моята кола е с високо ниво на масло в картета!!!
Има ли решение на проблема?
Offkia:
Много хора имат такъв проблем а никой не пише. Нали се разваля двигателя щом влица бензин в картера.
Защо мълчите? Напишете нещо или трябва да си хвърляме колите нови или да ги продаваме на някой друг да им бере дертовете?
rmk:
Да ти кажа не е като никой да не пише. Има поне 2 теми по въпроса и няколко човека (включително и ти) се оплаквате.
Имай предивд, че колите са относително нови и не всеки, който си купи такава кола се регистрира и започва да пише във форума.
Ти самия казваш, че имаш колата с този проблем от 2 години. ТИ какво предприе за тези 2 години? Напиши, сподели, бъди полезен за останалите.
Както казах колите са нови и в гаранция и хората предполагам не започват да ровичкат по тях.
В представителството е питано и от там решение не дават. Просто така се карат и това е.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия