FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
Цитат на: ceeder 2.0 в Май 24, 2008, 10:27:46 pmМайка му исках да съм първия в БГ с XR Kit, ама така и не събрах пари. Много ми харесва как стой и след време живот и здраве ще си сложа. Заедно с едни хубави 18-ки и едно много хубаво chiptuning-че.ооо,за чипа можеш и сега бре ЩРАКпоследно си бяха купили мачинка за записване на софт последно гледах на туаран му качиха максимума 20к.с.
Майка му исках да съм първия в БГ с XR Kit, ама така и не събрах пари. Много ми харесва как стой и след време живот и здраве ще си сложа. Заедно с едни хубави 18-ки и едно много хубаво chiptuning-че.
е те там на диното ще ти кажат колко реално ти е мощноста
LIlio пуснал съм запитване за решетка за мойта и ако се уредя ще питам и за теб батка
Цитат на: lilostich в Май 20, 2008, 01:06:20 pmнякой има ли идея къде има туннинг части за тея коли?Гледах каталози на FK,но била нова колат и още нямало А така искам да си сменя решетката с една изчистена Сега от петък тази седмица като стартира автомобилното изложение София Мотор Шоу 2008 може да идете и там да проверите или да потърсите информация за всичко това, защото много от Фирмите занимаващи се с Тунинг на автомобили участват на това изложение в София.
някой има ли идея къде има туннинг части за тея коли?Гледах каталози на FK,но била нова колат и още нямало А така искам да си сменя решетката с една изчистена