FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
Ние поръчахме киа сиид, комби на 5 май. Казаха ни, че за два месеца ще е тук, но уви все още я няма и нямат никаква информация. Цветът е penta metal уж предварително имало заявени и затова да чакаме малко, но като чета какво пишете започвам да си мисля, че ако дойде до края на годината ще сме щастливци.
Цитат на: Total_123 в Юли 29, 2023, 07:32:24 amНие поръчахме киа сиид, комби на 5 май. Казаха ни, че за два месеца ще е тук, но уви все още я няма и нямат никаква информация. Цветът е penta metal уж предварително имало заявени и затова да чакаме малко, но като чета какво пишете започвам да си мисля, че ако дойде до края на годината ще сме щастливци.Брех, и на мен края на май ми казаха за предварително поръчани пента метал, дано като са повечко на куп да дойдат по-бързо. Ако са ви казали два месеца до сега е трябвало да дойдат... Седим и чакаме
А много бързо идват proceed.. вече чакам над 9 месеца и нямам шаси Иначе днес звънях, септември очаквали да се произведат повече коли, тогава очаквали липсващите части.
Здравейте. Това ми е първата публикация тук. Наскоро поръчах / резервирах KIA Proceed GT. В договора срока за доставка е 180 дни, но ако някой е получавал наскоро същият автомобил, ще се радвам да сподели колко време е чакал и колко долу-горе се бавят поръчките в момента.
Има ли някой, на който срока по договора да е изтекъл и компенсират ли ви с допълнителни екстри за сметка на производителя.