FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
Цитат на: yvalchinov в Септември 22, 2023, 01:57:03 amЗдравейте колеги Да се присъединя и аз към клуба на КИА и чакащите. Този месец поръчах Proceed GT, 204 hp experience цвят. Ще видим кога ще дойде и дали дядо коледа прави изненади, но като чета темата и успях да говоря с 1-2 собственика тук и в чужбина, чакането е средно по 4 месеца и повече. Търговеца тук ми сподели, че реално поръчки се пращат до КИА до 10число за месеца и предходния, тоест ако сте поръчали като мен на 15.09 поръчката ще я пратят към централата чак другия месец Ще видим, дано чакането си заслужава Привет колеги, радвам се, че доста от собствениците са почнали да си получават GT-ките днес ми се обади дилъра и ми каза, че колата е планирана за производство другата седмица и ако имам късмет и всичко стане плавно може и да имам нов автомобил за коледа .Доста се зарадвах, бях се подговтил да чакам чак Март.
Здравейте колеги Да се присъединя и аз към клуба на КИА и чакащите. Този месец поръчах Proceed GT, 204 hp experience цвят. Ще видим кога ще дойде и дали дядо коледа прави изненади, но като чета темата и успях да говоря с 1-2 собственика тук и в чужбина, чакането е средно по 4 месеца и повече. Търговеца тук ми сподели, че реално поръчки се пращат до КИА до 10число за месеца и предходния, тоест ако сте поръчали като мен на 15.09 поръчката ще я пратят към централата чак другия месец Ще видим, дано чакането си заслужава
Е колеги, не успях да взема колата преди коледа заради забавена доставка на джанти от Унгария, трябваше да я взема още на 22.12, но на 28.12 я взех и мога да кажа, че колата е супер. Мега доволен съм от избора. Поръчах я на 15.09, приех я на 28.12, в моята книга нещата протекоха супер и не мога да се уплаша.
След като спряха 1.6 двигателя, дали новото GT ще е с 2.0 T-GDI като хюндай и20н?Ако е така, ще е брутално (280к.с.)
Така е! Няма драма! Кога я поръча и кога пристигна?