Автор Тема: KIA 1,6 dizel proceed  (Прочетена 3566 пъти)

roslanvas

• Новак
  • *
  • Публикации: 4
KIA 1,6 dizel proceed
« -: Август 09, 2023, 04:32:56 pm »
При първи старт на двигателя,промяна на оборотите.Само лятно нещо. време.След 5-10 сек.нещата се оправят с малко газ.Става въпрос за КИА 1,6 дизел 128 к.с.Бях на "диагностик",който ми каза,че нямало смисъл да се пипа,тъй като била на 44000км.и да не 'разбъзикал"нещо.
Да съм чакал зимата...Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем,или има предвид някой истински диагностик,моля да пише..БЛАГОДАРЯ!!!

Бат Герги

• Експерт
  • Публикации: 370
  • Kia ceed jd 1.6 crdi
Re: KIA 1,6 dizel proceed
« Отговор #1 -: Август 09, 2023, 04:41:03 pm »
При първи старт на двигателя,промяна на оборотите.Само лятно нещо. време.След 5-10 сек.нещата се оправят с малко газ.Става въпрос за КИА 1,6 дизел 128 к.с.Бях на "диагностик",който ми каза,че нямало смисъл да се пипа,тъй като била на 44000км.и да не 'разбъзикал"нещо.
Да съм чакал зимата...Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем,или има предвид някой истински диагностик,моля да пише..БЛАГОДАРЯ!!!
Коя година ти е колата .Какво значи промяна на обороти за теб..Защото е нормално при студен двигател и първо палене да държи по високи обороти за няколко 1-2Мин след леко загряване оборотите спадат на 800 и трябва да ги държи равномерно. Ако играе стрелката на горе на долу не е нормално.
« Последна редакция: Август 09, 2023, 04:56:58 pm от Бат Герги »