Автор Тема: круиз контрол на sportage 2007 2.0 бензин  (Прочетена 7352 пъти)

mmmgsm

• Новак
  • *
  • Публикации: 1
круиз контрол на sportage 2007 2.0 бензин
« -: Октомври 13, 2023, 10:11:45 am »
Здравейте, април месец съвсем случайно мярнах една обява в мобилето която ме заинтригува и не след дълго станах собственк на въпросната киа. В описанието гордо беше обявено че има круиз контрол подплатено със снимки на лостчето на волана, при огледа обаче се оказа че има само лостчето ;) И така след четене и събиране на информация по руските форуми за киа и хюндай, реших да опитам да събера нужните ми неща и да пришия балтон към копчето както се казва. Първо издебнах актуатора, който ми изпратиха с буксата, жилото и планките.

След време се сдобих с дросел не точно правилният но пък  с 2 полумесеца.

Подготвих си снопа с кабелите, пренаредих буксата че имаше малко разминаване и ги вкарах в гофра.

Оня ден ми пристигнаха и двата ключа за съеденителя и за спирачката.

С което вече съм събрал всичко необходимо или поне така си мисля. Сега остава да намеря време и да започна да навързвам нещата по местата им.

Ако има някой минал по този път ще се радвам да сподели опит. Нещото което не съм решил още е дали да си разбутвам моя дросел или да вържа жило в жило. На няколко места където четох хората се оплакват че след време се къса жилото на актуатора. Това ще реша като започна да ги навързвам нещата.

Ще дописвам когато има развитие.

Roger7372

• Новак
  • *
  • Публикации: 6
Re: круиз контрол на sportage 2007 2.0 бензин
« Отговор #1 -: Април 01, 2024, 09:10:08 am »
Колега има ли развитие с круиза?