Модели автомобили > Други модели.
Сервиз за обслужване на Kia Stinger 3.3 GT в София или Пловдив
Veseliq:
Здравейте,
купих (капарирах) Kia Stinger 3.3 GT 2018 от Германия и ще докарам колата края на месеца на собствен ход. Колата е от представителство, обслужена последно преди 6 месеца преди 9000км и съответно ще предстои обслужване при нас. Имате ли препоръка в кой сервиз да се направи това, както и последваща поддръжка? Чета смесени мнения за сервизът на представителството и реших да попитам. Тъй като пътувам и до Пловдив, бихте ли препоръчали официалният или друг сервиз в София или Пловдив?
justalittlesign:
Колата все още е гаранционна. Вземете всички документи, не само сервизната книжка, от официален сервиз на КИА в Германия, където е обслужвана, за да може да продължите гаранцията ѝ в България
assign:
Привет :)
И аз обмислям да се включа с един Стингер, но тъй като досега не съм бил с KIA като марка, се интересувам дали все пак някъде може да се намери инфо за евентуални типични проблеми с модела.
Да, най-якия модел е (поне според моите нужди ;)), но все пак човек трябва, знаете, да се подготви и за поддръжката му.
Veseliq:
--- Цитат на: justalittlesign в Януари 21, 2024, 11:59:51 am ---Колата все още е гаранционна. Вземете всички документи, не само сервизната книжка, от официален сервиз на КИА в Германия, където е обслужвана, за да може да продължите гаранцията ѝ в България
--- Край на цитат ---
Колата и вече извън гаранция, купих я на 240 000км. Свързах се с Киа София и сигурно няма да я обслужвам там. Цените, които дадоха за консумативи са като цяло разумни, с изключение на цена на маслото на диференциала, което е 700лв за 2л. Но часовете труд, който изписаха е смехотворен - 7ч х 90лв/ч за смяна на масла, антифриз, спирачна течност и филтри (въздушните + купе).
--- Цитат на: assign в Януари 23, 2024, 09:50:04 pm ---И аз обмислям да се включа с един Стингер, но тъй като досега не съм бил с KIA като марка, се интересувам дали все пак някъде може да се намери инфо за евентуални типични проблеми с модела.
Да, най-якия модел е (поне според моите нужди ;)), но все пак човек трябва, знаете, да се подготви и за поддръжката му.
--- Край на цитат ---
От изгледаното и изчетеното, колата е изключително безпроблемна. Мога да го потвърдя с моя автомобил, който има голям пробег и за близо 3000км, които направих, колата работи без забележки.
plevelcho76:
и във фоксваген взимат 90лв. на час и тойота
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия