Модели автомобили > Sportage
Мнение за КИА Спортидж 2 бензин-газ 2.0 141 коня 4х4 ръчни скорости 2004-2008 г.
pokepa:
Време е за покупка!
Търся си KIA SPORTAGE 2-ра генерация бензин 2.0i 141 коня 4х4 фейслифт, в перфектно състояние!
Който има и продава, или се сеща за познати и приятели, които имат и продават, моля да ми пише.
pokepa:
Здравейте, колеги! Разбрах, че при 4х4 вариантите може да се демонтира кардана и да си се кара без проблем само на предно предаване. Свети лампа на таблото, но не пречи. Това при условие, че нещо има за ремонт по муфата, например, и така не е необходимо да се спира от движение колата, а може да си се използва само на предно, докато се отстрани дефектиралия компонент.
Друго, за което се сетих да попитам: чели ли сте, чували ли сте, гледали ли сте видеа, да сменят фабричния двигател с по-мощен, дори да е и от друга марка и модел автомобил? Както и трансмисия и задвижване - мостове, карета, полуоски, диференциали?
Panco:
Някой са с 2 ауспуха и според мен не зависи от годината. Моята е 2.7 В6 2005 с 2 ауспуха. Иначе всичко друго което са ти отговорили е вярно. От скоро я имам моята и мноооого гори 30 на 100 газ. На бензин не съм засичал ама ще е доста сигурно.
Panco:
Ако търсиш мощност вземи 2.7 V6 175. Аз съм с такъв и върви да не кажа двойно повече от 2.0.
Спортидж2005:
Ами чувам, че и двойно смучи _
:)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия