Модели автомобили > Sportage
Мнение за КИА Спортидж 2 бензин-газ 2.0 141 коня 4х4 ръчни скорости 2004-2008 г.
pokepa:
Има ли колеги от Варна с такива автомобили?
pokepa:
Може ли още няколко въпроса да задам:
1. Всички ли имат 4 ел. стъкла, или има и такива без ел. стъкла на задните врати?
2. Рейката на волана с електрически усилвател ли е или с хидравличен?
3. Разбрах, че има и с ESP, но има и без. Има ли други видове липсващи или налични подобни системи?
4. Имат ли бордови компютър всички и той показва ли моментен разход на гориво?
Благодаря много на знаещите колеги, които ще отговорят.
DimoR:
1.Не съм срещал КИА 2 с ръчки на задните врати и в упътването няма такъв модел май
2.Рейката е с хидравлична помпа - често"свири" в крайните положения
3.Има само на предно предаване , има разни гевезелъци като люк например , не всички имат темпомат - в зависимост от окомплектоването :)
4. има разбира се компютър който управлява инжекциона ас съм си взел ЕЛМ327-див китаец но вади например температура на водата , разход , трия грешки и разни такива глупости
pokepa:
--- Цитат на: DimoR в Февруари 09, 2024, 08:43:00 am ---1.Не съм срещал КИА 2 с ръчки на задните врати и в упътването няма такъв модел май
2.Рейката е с хидравлична помпа - често"свири" в крайните положения
3.Има само на предно предаване , има разни гевезелъци като люк например , не всички имат темпомат - в зависимост от окомплектоването :)
4. има разбира се компютър който управлява инжекциона ас съм си взел ЕЛМ327-див китаец но вади например температура на водата , разход , трия грешки и разни такива глупости
--- Край на цитат ---
Благодаря ти, колега.
Аз питах за бордови компютър, който да показва на таблото параметри като моментен разход на гориво, среден разход на гориво, оставащ пробег в километри с наличното гориво в резервоара, време на работа на двигателя, средна скорост на движение и други подобни.
Компютърът, който управлява инжекциона и останалите системи е ясен, че го има :)
Аз също ползвам ELM327 на настоящия ми автомобил Нисан Примера комби P11-144 и на смартфона ми с приложението Torque Pro наблюдавам различни показатели като температура на антифриза, температура в интейка, ъгъл на запалване, процент на задействане на педала на газта и още много други параметри. Също трия грешки, също проверявам за грешки.
DimoR:
Аз смених радиото с мултимедия с Андроид и понякога оставям устройството в буксата за данни и всичко се активира на дисплея като запаля колата - улеснение е понякога :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия