Добре Дошли във Форума
Моето мнение по така зададените въпроси е :1. Добър сравнително евтин автомобил с възможност за леки излизания извън пътя но двигатела е леко слабичък за това купе .2. На магистрала спокойно се кара до 140км/ч но това не е комфортната зона , до 120 е добре обезшумен , в града пак си е леко тромав но не е прекалено голям и няма проблеми с управление на ниска скорост и паркиране .3. На газ средния разход ми е около 14л/100км смесено каране като за любопитство съм я карал спазвайки ограниченията и "галейки" педала на газта - докарвал съм го до девет и половина на сто 4. Освен една биалетка и консумативите (ролки,ремъци,водна помпа итук-таме някоя крушка) друго за сега де съм и сменял (имам я от 5г.)- биалетката беше на смешна цена а останалите неща са в рамките на разумните цени- сравнявайки ги с предния автомобил(пежо 607) даже са евтини .5. Тук вече само по намерено в нета ще кажа - при не-добре поддържана раздатка се налага смяна на лагера и семеринга на раздатката - не е толкова скъпо начинание и тук-таме се среща инфо за прегряване и проблем с главата .Това беше от мен -дано съм бил полезен !
1.Не съм срещал КИА 2 с ръчки на задните врати и в упътването няма такъв модел май2.Рейката е с хидравлична помпа - често"свири" в крайните положения3.Има само на предно предаване , има разни гевезелъци като люк например , не всички имат темпомат - в зависимост от окомплектоването 4. има разбира се компютър който управлява инжекциона ас съм си взел ЕЛМ327-див китаец но вади например температура на водата , разход , трия грешки и разни такива глупости