Добре Дошли във Форума
Благодаря за проверката, колега! Изглежда неочаквано колата е с ECS.
Гледам диагностичния екран в Kia Connect и там виждам Electronic Control Suspension system, което ме кара да се чудя дали и ECS всъщност е налично. Има ли възможност някой с Executive да погледне в Kia Connect -> Status -> Vehicle report -> Diagnostic дали има ред Electronic Control Suspension system? Може би просто интерфейса изрежда всякакви системи, дори и да не са налични в конкретната кола.Иначе относно возията, субективното ми усещане е, че е твърдичко.
Цитат на: m00natic в Април 05, 2024, 09:35:59 pmГледам диагностичния екран в Kia Connect и там виждам Electronic Control Suspension system, което ме кара да се чудя дали и ECS всъщност е налично. Има ли възможност някой с Executive да погледне в Kia Connect -> Status -> Vehicle report -> Diagnostic дали има ред Electronic Control Suspension system? Може би просто интерфейса изрежда всякакви системи, дори и да не са налични в конкретната кола.Иначе относно возията, субективното ми усещане е, че е твърдичко.И при мен в KIA Connect казва, че го има. В същност се съмнявам дали физически присъства, най-вероятно е поради факта, че софтуера е еднакъв за всички.Той може да е еднакъв за всички, но отчита компонентите, които са налични в колата ви. Нали затова е дигностиката в приложението за да показва къде имате проблем
Това лесно се познава. Погледнете си предните бомбета. Амортисьорите с ECS имат окабеляване. Май и цвета им беше малко по-различен.
Здравейте , с phev executive съм и вози доста твърдо , сравнявам с предната ми кола Нисан Кашкай 2017 който возеше доста по меко , беше и доста по обезшумен.