Автор Тема: Kia ceed 1.6 crdi -remap  (Прочетена 5481 пъти)

gambino85

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 58
Kia ceed 1.6 crdi -remap
« -: Юни 06, 2024, 07:38:47 pm »
Колеги някой засилвал ли си е колата с ремапване ,ако има такива да споделят впечатления! Как е силата и вървежа на колата ?

Nikolay_Plv

• Новак
  • *
  • Публикации: 4
Re: Kia ceed 1.6 crdi -remap
« Отговор #1 -: Юни 07, 2024, 01:07:23 pm »
Колега, аз лично не препоръчвам "ремап", защото понякога може да има проблем със новия софтуер или пък въобще нищо да не се получи като краен положителен резултат.
Имам опит от Хюндай Тусон 2008 2,0 дизел 113 кс, там първо "ремап" - резултат отчайващ, добре че ми запазиха оригиналния файл. После ползвах "пауър бокс" за същия този Хюндай, които купих от познат от Варна, а по-късно през годините за другите ми дизелаци сам си ги доставях от Италия, и бях доволен. Резултат - разход същия, но с 20-25 кс отгоре, и по-добър въртящ момент, особено при изкачване.
Прилагам линк - https://www.italianspeed.eu/

Лесно се монтират, може само някой да ви помогне коя е точно буксата, после настройките си ги правите сами.
Практични съвети - никога не ги надувайте до максимум, слагайте само хубава нафта, и си следете как пуши отзад - ако е в черно, значи не изгаря добре горивото, намалете настройките малко или просто сложете друго гориво.

Всичкото по-горе разбира се си е мое лично мнение и опит, не съм специалист, а по-скоро активен шофьор.

gambino85

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 58
Re: Kia ceed 1.6 crdi -remap
« Отговор #2 -: Юни 08, 2024, 09:40:49 am »
Интересувам се от колеги ,които са правили ремап на конкретно този двигател  за преки впечатления.