Добре Дошли във Форума
Здрасти да ти е честита новата продобивка и да си караш безаварийно. От 5 дена и аз съм собсвеник на спортидж 3, 2014г. Оборудване при мен е "Премиер"(по думите на продавача), и аз имах разминаване в една от есктрите(липсва подгрев на седалките). За огледалата не съм чувал да има автоматично прибиране, при мен се прибират с копче, което е в купето на шофьорската врата.
Благодаря! Доколкото съм запознат се гледат резмера на джантите, навигация, салон(кожен или плат). При мен са 18 двуцветни джанти(сиво и черно), по голям екран за навигация, и има един буфер в багажника за звука на по ниското оборудване на мястото на буфера има ниша за инструменти, салона при мен е кожа и някаква друга материя. Premier и Prestige е оборудване за Южна Кореа за Европа е друго наименованието. Бутони за круиз контрола и управление на мултимедията се продават в Aliexpress, кабелите съм чувал, че са си в колата и трябва да се закачат и ще работят. Във форума има доста експерти, които знаят повече от нас новаците
Аз въобще нямам sportage ама за всички е едно и също .Огледалата имат автоматично прибиране ако имаш бутон auto при бутоните на шофьорската врата, ако няма такъв бутон са си просто електически и се отварят и затварят с бутона с нарисувано огледало. За разговори трябва да има бутони с нарисувани слушалки , за круиза трябва да има бутони set , res на волана ако го нямаш нямаш и екстрите
За огледалата Може да се включи ако сложиш някой допълнителен китайски модул иначе фабрично не може няма окабеляване до комфортният модул. Същото е с бутоните на волана трябва да се сложат бутони и окабеляването за тях може да трябва и нов лентов кабел( зависи от годината и модификацията понякога ползват различни) просто трябва да се провери Ел схемата на колата и по година и тогава да се прецени. Круиза се активира след като сложиш бутоните без диагностика за автоматик