Обща информация > Да поговорим.... за нещата

Стелки и други консумативи за Киа

(1/3) > >>

nikolas:
Здравейте, отварям нова тема(ако не и е  мястото тук я преместете).
Колата, която закупих(sportage 3 генерация) преди 10-а дена е без стелки.
Прегледах какво се предлага в интернет и попаднах на EVA стелки?!?
Ползвал ли е някой такива и какви са ви впечатленията от тях?

hri100:
Аз на моята,също sprtage 3, я взех без стелки, но си и купих съвсем нормални, обикновенни гумени стелки, и си паснаха без проблем, само на шофьорското място малко трябваше да я прережа заради педала за гаста, и малко да я скъся иначе си паснаха супер.

nikolas:
Отказах се от ЕВА стелките, търговеца се отказа некоректен :-[ , а и за цената им мога да си взема 3 чифта нормални стелки.
Свързано с консумативите си  закупих гумени подложки за купето.
Намерих и един сайт за 3Д принтинг на органайзери и други консумативи за Sportage 3(и не само).  crazy
Прикачвам снимки

nikolas:

--- Цитат на: hri100 в Юни 16, 2024, 05:48:21 pm ---Аз на моята,също sprtage 3, я взех без стелки, но си и купих съвсем нормални, обикновенни гумени стелки, и си паснаха без проблем, само на шофьорското място малко трябваше да я прережа заради педала за гаста, и малко да я скъся иначе си паснаха супер.

--- Край на цитат ---
Поръчах си гумени стелки(дано да не миришат на гума), утре ще пристигнат и ще пиша дали ще паснат.

hri100:

--- Цитат на: nikolas в Юни 17, 2024, 02:35:33 pm ---
--- Цитат на: hri100 в Юни 16, 2024, 05:48:21 pm ---Аз на моята,също sprtage 3, я взех без стелки, но си и купих съвсем нормални, обикновенни гумени стелки, и си паснаха без проблем, само на шофьорското място малко трябваше да я прережа заради педала за гаста, и малко да я скъся иначе си паснаха супер.

--- Край на цитат ---
Поръчах си гумени стелки(дано да не миришат на гума), утре ще пристигнат и ще пиша дали ще паснат.

--- Край на цитат ---
Миришат малко, все пак е гума, но ги изплакни с вода ако имаш възможност, и, или ги остави малко на открито, аз така направих, и не се усеща миризма на гума, а и са лесни за почистване, не като текстилните да се набие всичко в тях.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия