https://www.facebook.com/pages/KIA-Bulgaria/41695574797
това не е зле 105 хил км без да плащаш обслужванеЩе проверя за buy-back
Сервиза в Благоевград също е на удобно място, но за съжаление не зная на какви цени правят сътветното обслужване. Хубавото е че работи и в събота. Софиянци могат да го посетят на път към Банско например. Иначе сервиза се намира на влизане в Благоевград от магистралата от София, като до него се стига през пътя пред Югозападния Университет.
Цитат на: radkoDI в Февруари 20, 2010, 06:56:59 pmСервиза в Благоевград също е на удобно място, но за съжаление не зная на какви цени правят сътветното обслужване. Хубавото е че работи и в събота. Софиянци могат да го посетят на път към Банско например. Иначе сервиза се намира на влизане в Благоевград от магистралата от София, като до него се стига през пътя пред Югозападния Университет.В Благоевградския сервиз ТО на 15000 км е 279 лв.Аз лично съм много доволен от сервиза в Пазарджик: прегледаът мина за 30 мин., каквото питах ми отговориха и удоволствието ми струваше съвсем приемливите 252 лв.П.П. И мен ме интересува "бай бек" опцията спрямо новия СИЙД, ако някой получи инфо, моля да сподели.
здравейте,безплатно обслужване е за 7 години или 105 000 км, което настъпи първо, и включва труда и консумативите съгласно таблиците за ТО - виж в www.kia.bg/downloads....ако имате повече въпроси заповядайте в шоурума....
съдейки по цените на обявените в сайта сийдчета секънд хенд на малко километри, тоя байбек ще ни излезе златен. 10+ големи гущера трудно ще се избият само от безплатно техническо обслужване
И да прочетете малките буквички относно промоцията
2-ро ТО 2години (20к км) сервиз Софияkia ceed 2.0 crdi511лв