Добре Дошли във Форума
Аз на моята,също sprtage 3, я взех без стелки, но си и купих съвсем нормални, обикновенни гумени стелки, и си паснаха без проблем, само на шофьорското място малко трябваше да я прережа заради педала за гаста, и малко да я скъся иначе си паснаха супер.
Цитат на: hri100 в Юни 16, 2024, 05:48:21 pmАз на моята,също sprtage 3, я взех без стелки, но си и купих съвсем нормални, обикновенни гумени стелки, и си паснаха без проблем, само на шофьорското място малко трябваше да я прережа заради педала за гаста, и малко да я скъся иначе си паснаха супер.Поръчах си гумени стелки(дано да не миришат на гума), утре ще пристигнат и ще пиша дали ще паснат.
Цитат на: nikolas в Юни 17, 2024, 02:35:33 pmЦитат на: hri100 в Юни 16, 2024, 05:48:21 pmАз на моята,също sprtage 3, я взех без стелки, но си и купих съвсем нормални, обикновенни гумени стелки, и си паснаха без проблем, само на шофьорското място малко трябваше да я прережа заради педала за гаста, и малко да я скъся иначе си паснаха супер.Поръчах си гумени стелки(дано да не миришат на гума), утре ще пристигнат и ще пиша дали ще паснат.Миришат малко, все пак е гума, но ги изплакни с вода ако имаш възможност, и, или ги остави малко на открито, аз така направих, и не се усеща миризма на гума, а и са лесни за почистване, не като текстилните да се набие всичко в тях.
Отказах се от ЕВА стелките, търговеца се отказа некоректен , а и за цената им мога да си взема 3 чифта нормални стелки. Свързано с консумативите си закупих гумени подложки за купето.Намерих и един сайт за 3Д принтинг на органайзери и други консумативи за Sportage 3(и не само). Прикачвам снимки
И аз се интересувам от тези тапи за опорите на седалките. Купени ли са или на 3Д принтера ?
Цитат на: hri100 в Юни 18, 2024, 09:50:10 pmЦитат на: nikolas в Юни 17, 2024, 02:35:33 pmЦитат на: hri100 в Юни 16, 2024, 05:48:21 pmАз на моята,също sprtage 3, я взех без стелки, но си и купих съвсем нормални, обикновенни гумени стелки, и си паснаха без проблем, само на шофьорското място малко трябваше да я прережа заради педала за гаста, и малко да я скъся иначе си паснаха супер.Поръчах си гумени стелки(дано да не миришат на гума), утре ще пристигнат и ще пиша дали ще паснат.Миришат малко, все пак е гума, но ги изплакни с вода ако имаш възможност, и, или ги остави малко на открито, аз така направих, и не се усеща миризма на гума, а и са лесни за почистване, не като текстилните да се набие всичко в тях.Засега не миришат, даже са леко ароматизирани