Модели автомобили > Koup

Киа Соул ще запази името на прототипа си

(1/2) > >>

dani:


КИА Моторс потвърди първоначалната информация, според която серийният модел на марката - КИА Соул ще запази духа и името на прототипа си, показан на изложението в Женева по-рано тази година и дебют на международния салон в Детройт, Северна Америка, през 2006г.

„Отзивите на медиите и голямата аудитория за концепта КИА Соул по време на женевското изложение през март тази година бяха изключително позитивни," ентусиазирано заяви Lee, изпълнителен вице президент на Международния отдел в КИА Моторс Корпорейшън.
"Положителната обратна връзка от обществото и факта, че визуално и емоционално прототипите СОУЛ са тясно свързани с новия сериен модел на КИА, ни накараха да запазим темпераментното му име."

„Концептуалните разработки СОУЛ разкриват една изцяло нова, атрактивна и ‘забавна' страна на продуктите с марка КИА.
Серийният модел ще предложи ‘неограничени възможности'докосвайки ‘душата' на всеки един автомобилен потребител. КИА Соул ще достигне до нова група ‘млади по душа' и търсещи нови предизвикателства клиенти," добави  Lee.

Прототипите - SOUL Diva, SOUL Burner и SOUL Searcher - са проектирани от европейския дизайнерски екип на марката под строгото ръководството на Главния дизайнер -Питър Шрайер.

Шрайер напълно подкрепи предложението за запазване името на новия модел, коментирайки: „Чрез модела СОУЛ хората ще могат да ‘изразят своята душевна същност, своят характер и ведро настроение'.

Феновете ще могат сами да композират своя КИА Соул,избирайки между разнообразието от опции, аксесоари, интериорни и екстериорни цветове."

В очакване на международния автосалон в Париж 2008г.,  Gregory Guillaume прогнозира: „Новият КИА Соул не замества нито един модел от продуктовата гама на марката и за това може да бъде определен като уникален за бранда автомобил. Концептуалното трио от Женева бе ‘апетитно' начало за нов сериен модел.
Той със сигурност ще запази ‘сърцето' и атрактивното излъчване на вълнуващите прототипи."

Новият КИА Соул ще осъществи своя дебют по време на автосалона в Париж през октомври тази година.

Производството на модела ще стартира в Корея през септември 2008г.

Източник: auto-press.net

eowyn:
Хм, квадратна е нещо  :)
Но иначе е мъничка май?
Иска ми се да я видя на живо.
За мен искам малка кола и ако и тази е малка, ще имам избор между нея и пиканто ;D Пък може и някоя друга, като гледам как съм се разбързала. :)

StarSign:
Да ти кажа честно не е много малка! 4105мм е дълга, 1785 широка и 1610 висока! междо другото е страшна красавица и само чакам ценовите листи и допълнителни опции! дано има варианти за широка персонализация (поне така изглежда засега)

Митето:
лелей

Много скъп ще бъде този Соул

бензинов почти 36 000 лв
дизеловия почти 38 000лв krivogled no

Отказахаме доста бързо от него за момента

Митето:
лелей

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия