Автор Тема: Pro'ceed екстериорен детайлинг прагове/спойлери/сплитери  (Прочетена 7430 пъти)

Ruddriguez

• Новак
  • *
  • Публикации: 9
Здравейте,

Отварям темата, за да споделяме идеи за външни подобрения по автомобила.
Наскоро си поръчах детайли от Maxton Design, които стоят много добре. Остана ми един преден сплитер, който има интерес, да ми пише.

yvalchinov

• Новак
  • *
  • Публикации: 7
Привет колега. Ако може да дадеш повече информация от къде ги закупи, къде ти ги монтираха и съответно колко пари ти струва удоволствието ще е супер :) Разбира се, няма да откажем и снимки от преди/след.

Ruddriguez

• Новак
  • *
Всичко е поръчвано директно от Maxton Desing, една от най-големите производители на custom екстериорни детайли. Всеки детайл излиза по около 300-400лв, говорим за прагове предни/задни/странични. Доставката също излиза около 150лв до врата. Всеки майстор със стенд и инструменти може да ги монтира за около 2-3 часа. Ще пробвам да кача снимки

Ruddriguez

• Новак
  • *
Снимка преди

Ruddriguez

• Новак
  • *
Снимка преди
« Последна редакция: Юли 06, 2024, 03:39:50 pm от Ruddriguez »

Ruddriguez

• Новак
  • *
Снимка след

Ruddriguez

• Новак
  • *
Снимка след

Ruddriguez

• Новак
  • *
Снимка след

Ruddriguez

• Новак
  • *
Снимка след

yvalchinov

• Новак
  • *
  • Публикации: 7
Много приятно. Благодаря за информацията. Аз видях, че и българска фирма (autopro) ги предлага също, ще отида когато мога да ги преслушам дали ще направят отстъпка при закупуване на всички детайли и ще пиша отново.

;D ;D

Ruddriguez

• Новак
  • *
Има и други като racer bg и прочие. Те са посредници. Всичко се прави по заявка, нямат ги в наличност. Отделно има доставка, в racebg е включена в общата цена, при другите се добавя в последствие. За 3 артикула излиза около 150лв, за един излиза по неизгодно.