Здравейте,
От известно време се оглеждам за нова кола и колкото повече гледам толкова повече се отказвам.
1. Целта на покупката на нова кола, е да не ми се налага да придобивам нови компетентности. Имал съм Волво, имах книжки, Волво вадис, и Сеат леон 1.9
tdi помпи дюзи, интер кулер неща да ги знам. Не искам да знам коя лампа, кога и за какво свети.
2. Режим на каране убийствен за автомобила. Палиш 300 м оставяш чавето на градина, пак палиш 500м оставяш другото на училище, после задръстване по цариградското оставяш жената на работа. Извънградско веднъж годишно.
Бях се спрял на шкода 1.5 tsi, но това ACT active cylinder technologi ме отказа. Ето пак чета и научавам неща дето не искам.
Затова се спрях на kia, но тези GDI двигатели са сбъркани архитектурно както и TSI. Моля кажете от личен опит колко пъти годишно посещавате сервиз. Защото за мен повече от веднъж одишно за 10- 12000 км е прекалено.
Иначе чисто визуално xceed ме грабна. Ще видя и test drive. Другото ми колебание , е 16" гуми т.е. comfort ниво на оборудване или executive. Обичам меката и комфортна вози като лодка.
Предварително ви благодаря.