Привет!
Ще спомена за модел 2010 1.6 CRDI.
Автомобила е личен и е на около 210 000км. Почти съм сигурен, че не е бутан километража при покупката.
В руски форуми се съобщаваше, че е препоръчителна смяна на веригата след 170 000км. Като също там имаше описани смени и на тези и на над 230 000км.
Та в тази връзка реших да направя подмяна на веригите превантивно.
Като разходи не ми стъпа много, части с отстъпка, труд - личен.
За този модел двигател се сваля и капака на клапаните и е препоръчително да се подменят - гарнитурата, гумените уплътнения на дюзите, дихтунки на дюзите, гарнитура за предния ангренажен капак и семеринга на коляновия вал.
Ще е необходимо и приспособление за демонтаж на зъбчатката на ГНП. Аз си го бях закупил преди години (почти едновременно със закупуването на автомобила, поради евентуална тогавашна подмяна на веригите).
Самото приспособление е подобно на това с което се демонтира магнета на мотопеди Балкан50 или Симсон51.
Да не забравяме и картера - на пода.
Като разлика в демонтираните части и новите, мога да кажа, че имаше такава в зъбите на зъбчатките (на "старите" бяха започнали да се заострят) и леко разтегната верига.
Автомобила е с редовна поддръжка на ТО с качественни материали.
За веригите се споменава, че има и усилени, но аз лично не съм търсил и не мога да спомена партидни номера.