Автор Тема: Замяна на радио  (Прочетена 1644 пъти)

miso25

• Новак
  • *
  • Публикации: 3
Замяна на радио
« -: Февруари 25, 2025, 02:01:33 pm »
Здравейте колеги. Имам следната чуденка. Жената има Киа Рио К3 1.2 бензин и иска да подменя радиото с такова, което е типа от мултимедията. По-точно иска да има Андроид ауто. Намерих едно, което ми изглежда, че е оригинално заедно с камера и т.н., но те имат ли Андроид ауто функцията? Като цяло ако се вземе всичко от камера през мултимедията и се свърши с кабелите, ще има ли проблем с инсталацията и тръгването или ще трябва да се обучава към новата кола? Или е по-добре да търся някакво китайче. Ако някой може да даде насоки, ще съм благодарен. Предварително благодаря.

vess

• Новак
  • *
  • Публикации: 42
Re: Замяна на радио
« Отговор #1 -: Февруари 25, 2025, 03:14:02 pm »
Привет колега,
Аз смених на моята Киа оригиналната навигация, която беше с Windows, с такава с андроид.
Имаше една малка засечка, понеже при мен и климатроника се визуализира на екрана и трябваше да го доизкусурят и това. Като цяло стана екстра. Много съм доволен от резултата.
Имам навигация с CarPlay, визуализира задната камера с насочващите линии и се виждат радусите на климатика.  ;D
Ако те интересува мога да ти пратя къде го монтирах на лично, за да не става като реклама.

miso25

• Новак
  • *
  • Публикации: 3
Re: Замяна на радио
« Отговор #2 -: Февруари 25, 2025, 03:45:44 pm »
Благодаря ти много, ако е удобно би ли ми пратил сервиза. Аз си мислих да го подменям сам и се зачудих за оригинална, но явно що м си го сменил, може би не си заслужава.