FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
Само да допълня че може би е добре някой от хората които разбират тук да обяснят малко по-подробно Как се сваля този горивен филтър и как се подменя най-лесно защото трябва да ви кажа че имам изгорял габарит и не смея да отворя фара да го сменя като знам що за щуротия камо ли да тръгна да сменям филтър без да знам как ти и какво се прави но едно ръководство и Стъпка по стъпка даже видеоклип би бил много полезен[/quotИма достатъчно клипчета като напишеш fuel filter repace или замена филтър топлива kia sportage
Тези самоделки, дето искаш някой да ти каже как се сменя лампа на мигач стъпка по стъпка може да ги търсиш при други марки автомобили , например ВАГ и БМВ тук хората са други. Относно смяната на лампа, ако ти сам не разбереш как се сменя една лампа, няма кой знае какво за обяснение стъпка по стъпка, все пак не е матричен фар. Явно си разбрал че не си техническа натура в което няма нищо лошо, просто си карай колата на сервиз на който имаш вяра и си доволен и вярвам че няма да имаш проблеми.