Здравейте! Имам едно доста сложно питане. Преди 2 месеца си закупих Киа Сийд 2011, crdi 1.6 117 коня. Колата си беше в много добро състояние, но имаше едно пускане във волана. След като проучих проблема в Интернет установих, че проблема е в звездата на волана. Закупих си такава част от човек, който ги 3D принтира и реших сам да си я сменя, тъй като повечето от сервизите, в които ходих не желаеха да се занимават и ми казваха "Да го преживея, защото не си заслужавало". Разглобих волана и стигнах до дадената част, но се оказа, че тя си е напълно здрава. Не я смених. При сглобяването обаче се появи една грешка на таблото, която предполагам е свързана със стабилиращата система. Продължих да си карам колата докато един ден като тръгнах, подадох на втора и колата отказваше да вдигне повече от 15-20 км/ч. Най-интересното е, че на първа си върви и вдига 30-40, със 3-4 хил. оборота, но като дам на втора мощността рязко пада на макс 1300 оборота. Понякога го прави, но понякога не. Един път спрях, изгасих я, и се оправи, но понякога проблема се задържа повече време. Направи ми впечатление, че жълтата лампа, за която ви казах, че свети премигва. Незнам дали е авариен режим, тъй като не ми свети, check-a, дали има нещо общо със ремонта на волана, който направих, но вече не съм сигурен какво да правя... Някакви идеи?