Автор Тема: Отваряне затваряне на стълкла с дистанционно  (Прочетена 339 пъти)

georko1975

• Новак
  • *
  • Публикации: 3
Здравейте.На скоро купих Киа Соренто 2,2crdi 2014г.с най-високия пакет екстри и кийлес.Опитах да сваля и да вдигна стъклата от дистанционното,но не се получава.Единствено при двукратно натискане на копчето за отключване се затварят огледалата.Дълго време беше разкачен на акумулатора заради ремонт,мисля да не е загубил настройка ключа?Дали има някакъв начин за обучение на дистанционното или само със софтуерно?

Бат Герги

• Разбирач ;)
  • Публикации: 318
  • Kia ceed jd 1.6 crdi
Re: Отваряне затваряне на стълкла с дистанционно
« Отговор #1 -: Май 08, 2025, 02:54:06 pm »
Ама ти напълно ли си сигурен че е имало такава функция  за стъклата. Аз знам че може само огледалата да се прибират и отварят при заключване и отключване когато има бутон auto и е натиснат. За стъкла незнам дали има въобще такава опция това не е Ауди 🙂

georko1975

• Новак
  • *
  • Публикации: 3
« Отговор #2 -: Май 09, 2025, 11:35:12 am »
Ами би трябвало да има, след като сниа от 2008г.го има а тази е най-висок клас на оборудване. Не само Ауди предлагат това. Пикасото ми от 2008 също вдига стъклата.
2015 е почти същата също се дигат и свалят, а даже и можеш да я запалиш от дистанционното. Ще опитам по вин да провефя някъде.

Бат Герги

• Разбирач ;)
  • Публикации: 318
  • Kia ceed jd 1.6 crdi
« Отговор #3 -: Май 09, 2025, 12:36:42 pm »
Провери но досега не съм виждал в кия и hyundai в коли до 2015 да има такава функция но може и аз да бъркам. Това с Audi беше просто един пример иначе съм виждал колега слагат разни допълнителни модулчета с релета че да вдигат прозорците при заключване. 
« Последна редакция: Май 09, 2025, 12:46:32 pm от Бат Герги »

kiario2012

• Експерт
  • Публикации: 503
  • KIA RIO 1.4 CVVT 109hp L
« Отговор #4 -: Май 09, 2025, 01:40:21 pm »
Пробвай да заключиш с ключа и продължи да държиш 3 секунди ключа завъртян посока заключване.
Имаше такъв начин да се провери дали колата го има вградено.
И аз съм питал за това нещо още преди 5 или 10г и някой от тук ме посъветва така.
KIA RIO 1.4 CVVT 109hp L

KIA CEED 1.4 T-GDI 140hp DCT-7 EX

Стефан