Модели автомобили > Ceed, ProCeed, Ceed SW

придърпване при потегляне на автомат Kia Ceed 1.4 ( 2020 година )

(1/4) > >>

mdragnev:
Здравейте, от няколко дни съм собственик на Kia Ceed комби, 2020 година, мотор 1,4 T-GDI Turbo 140 к.с. Забелязвам леко придърпване при потегляне на автомата . Моля ако някой има или е имал подобен проблем да пише ! Колата е на 53000 км ! Благодаря

kiario2012:
Да, това е нормално за тази кутия.
Пробвай я как върви с 2-3 км/ч. Ако почне да друса все едно яздиш значи говорим за едно и също нещо.
Ако колата се кара предимно градско каране се износва така.
Моята е на 76000км и миналата седмица смених съединител за втори път.
Запиши си час в КИА за диагностика на автоматика. Ако уредът покаже, че си за смяна може да имаш късмет да ти го сменят по гаранция.

justalittlesign:
Съединител! Моята го прави също. В Киа ми казаха, че това било нормално, да съм карал. В последно време започна да става все по-зле. Ще им я карам скоро пак и докато не кажат дали по гаранция о;о аз ще си поема разноските за смяна на съединителя, няма да ги оставя намира

justalittlesign:

--- Цитат на: kiario2012 в Септември 20, 2025, 10:53:15 pm ---Да, това е нормално за тази кутия.
Пробвай я как върви с 2-3 км/ч. Ако почне да друса все едно яздиш значи говорим за едно и също нещо.
Ако колата се кара предимно градско каране се износва така.
Моята е на 76000км и миналата седмица смених съединител за втори път.
Запиши си час в КИА за диагностика на автоматика. Ако уредът покаже, че си за смяна може да имаш късмет да ти го сменят по гаранция.

--- Край на цитат ---
Диагностиката буквално е смешна. Закачат я на  таблет и кара с 2 км. А моята и друса яко, когато върви бавно

Този съединител за собствена сметка ли го сменяте?

mdragnev:
Здравейте, аз също попитах в Киа и ми казаха, че било нормално и да си карам така, но е доста дразнещо и ще поискам да ми направя диагностика ! За мое голямо съжаление колата е внос от Германия и не признават гаранциата ! Може ли да ме ориентирате колко струва смяна на съединителя ?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия