Автор Тема: Kia karens 2000куб 150 КС LPI 2017гЗдравей  (Прочетена 170 пъти)

Shopovdimitar

• Новак
  • *
  • Публикации: 1
Kia karens 2000куб 150 КС LPI 2017гЗдравей
« -: Ноември 04, 2025, 09:06:36 am »
Здравейте колеги,светна ми лампата за, чека след диагностика грешката показа слабо налягане на гориво във системата .Някой имал ли е подобен проблем .От време на време не иска и да пали.Като заключа колата и после я отключа пали без проблем.Някой ако е имал подобен проблем моля за съвет.Споменаха ми ,че трябва да си сменя горивните филтри и нещата ще се оправят.Може ли и заради тези филтри да не иска да пали .Ако има във Бургас някой специалист  моля да ме насочите към него.

Julia Paskaleva

• Новак
  • *
  • Публикации: 2
Re: Kia karens 2000куб 150 КС LPI 2017гЗдравей
« Отговор #1 -: Ноември 09, 2025, 06:18:42 pm »
Привет, имам същата кола като твоята у същия проблем. Моите филтри са сменени и пак понякога прави номера с паленето. Аз също съм от Бургас, нямаме тук специалисти, които да разбират от тези газови уредби. В BRc могат да ти сменят единствено филтрите и пак в началото едвам се навиха да ми ги сменят, но вече за втори път ми ги сменят няма проблем. Не мисля че проблема е във филтрите, поне при мен не е. В момента е в един сервиз във Пловдив, но и оттам още не са ми казали какъв точно е проблема. Може да са хиляда неща, запушени дюзи, помпата, колектори и т.н. Иначе и на мен показа грешката ниско налягане, понеже ми писна да ми прави постоянно номера с палене, реших да я закарам в Пловдив, но изобщо не съм сигурна какъв ще е резултата, очаквам идната седмица да има отговори

Julia Paskaleva

• Новак
  • *
  • Публикации: 2
Re: Kia karens 2000куб 150 КС LPI 2017гЗдравей
« Отговор #2 -: Ноември 09, 2025, 06:21:45 pm »
Само че моята е киа к5 2017 lpi същата кубатура