Автор Тема: Kia Venga 2011г. диагностика на място  (Прочетена 3888 пъти)

nikiman05

• Новак
  • *
  • Публикации: 1
Kia Venga 2011г. диагностика на място
« -: Декември 16, 2025, 08:00:39 pm »
Здравейте,

От известно време имам проблем с електрическите компоненти на автомобила - не работи подгряването на страничните огледала. Според различните майстори, на които я водих, диагностиката не открива нищо - бутонът за включване на нагревателите не работи, а всички останали системи под климатика работят перфектно. Не знам дали се предлага, но има ли вариант да дойде човек на място и да направи диагностика, съответно да провери този бутон работи ли и евентуално къде се касае проблемът.

Оставям и лични контакти - ntatanasov05@gmail.com/ nikiman05@abv.bg

Благодаря за отделеното време!

Бат Герги

• Експерт
  • Публикации: 367
  • Kia ceed jd 1.6 crdi
Re: Kia Venga 2011г. диагностика на място
« Отговор #1 -: Декември 16, 2025, 08:31:14 pm »
Какво очакваш от диагностиката няма да ти изпише грешка или нещо подобно най много да  опиташ да пуснеш подгрева без бутона(тоест направо от комфортният модул без ролята на модула с климатика) и ако тръгне да търсиш проблема в модула на климтика Трябва ти човек който да разбира от електрически проблеми не от диагностика. Виж днес писахме с един друг човек по същата тема темата е под твоята. сложул съм и схеми на нещата. На неговата venga 2011 и една схема на същото нещо но на по нов модел от 2013 и нагоре. Иначе има и такива нередности със самият бутон
« Последна редакция: Декември 16, 2025, 09:05:05 pm от Бат Герги »