Добре Дошли във Форума
Днес си направих експеримент и за 40-50 км. само градско в София успях да направя разход 5.5. Сийд 2.0 CRDI
Колеги аз забравих да ви се похваля!Миналия месец направих едно патуване варна-тетевен-рибарица-варна за 800км ми даде разход 4.7л на 100км и то с пуснат климатик.Много доволен останах ама сега с настъпването на лятото и задръстванията и абитюренските във варна ми даде разход 6.2л на 100км......
~1125 км софия-бургас-приморско-китен-лозенец и още кръгчета из района и обратно до софия на бордовия скороста =155км/ч резервоара го напълних до ръбчето на гърловината .Имам още за 120 км по компира Даде ми разход 6.0 като не съм падал под 180км/ч ,че неискаше повече да вдигне Магистралата до Нова Загора е супер.По нея големи ръчки се раздават Следващата отсечка на магистралата до бъргас е още по-добра.Няма буркани в засада и газ до ламарината п.п.Август пак ще го взимам това разстояние,но ще пробвам с ромпетролско гориво.Сега бях с еко.Изобщо не съм я щадил колата.Напрао да неповярвам .Колкото може съм я натискал
Магистралата до Нова Загора е супер.По нея големи ръчки се раздават
Цитат на: Митето в Юни 15, 2010, 10:20:05 amМагистралата до Нова Загора е супер.По нея големи ръчки се раздават Абе Митак, тоя Бойко много бързо я направи тая магистрала бе, кога я почнаха кога я свършиха...