FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
Е здрасти бе готин .... съвсем нормално да показва 0.0, за информация ако е на нулева и си с климатроник ще пише 0.6л
Искам да кажа и моето мнение по въпроса...Както тук вече се писало и аз да кажа, че разхода зависи от много неща, при теб 6,2 до 5,7 който е дадения разход от производителя е достатъчно малка и достижима разлика и то именно по следния начин. 1 - значение има колко е натоварена колата.2 - значение има с какви гуми караш - дали са 185 или 225!3 - налягането в гумите - по-високо налягане - по-малко триене - по-нисък разход.4 - атмосферни условия - дъжд, сняг, сух асфалт.5 - пътна настилка - грапава, гладка - едно е на новата магистрала, друго е на срат 2-рокласен път.6 - скороста с която се движиш - всички данни за извънградски цикъл са при около 90км/ч, такаче всеки километър отгоре вдига разхода, особено над 110км/ч - значително.7 - горивото - не трябва да забравяме разликата, че тук караме с "по-специални" горива от останалата част на Европа, например, което естествено вдига разхода. Това ще го потвърди всеки, който си е направил труда да си засече разхода караики с гориво от Австрия или Германия...8 - не забравяй че колата ти ще се "разработва" до към 12-13 000км и тогава (ако е правилно разработена) ще покаже истинските си възможности, било то и по отношение на разход.9 - Начина на каране - можеби най-голямо значение има това!Тези неща са дребни, но важни да се знаят и според мен в случея на колегата разход 6,2 е добре Моя разход за сега е около 5,2 извънградско, но имайки предвик стилът ми на каране и това че колата няма 2 000км - съм повече от доволен. Ако падне до 5,0 - супер, ако не - здраве да е!П.С Приемам критики