FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
Zashto govorite za frensko Reno kato se pravi v Tucia, tuk samo takova karat!!!Sorry za latinicata niama kirilica na toz kompiu
http://www.kia-bg.com/smf/index.php/topic,256.0.html
тесен и видимост няма хубава. Но пък се заглеждат хората по светофарите. Жена ми ме бута и вика... Гледай го този кво зяпа. Що не тръгва като е зелено. Кво да и отговоря??? казах и , че нея гледа и че и в киата ще я заглеждат. ОООО щастие доволна остана. [/quoteколега не се чуди , аз съм първия собственик на кия сийд , който я купи по нета , без да вижда колата , на 10000 к 1.6 бензин , купих я от Варна, без проблеми за сега , обслужването ще ми е в Пловдив , не съжалявам , дизела е хубаво нещо , зависи колко ще я караш на година , не се занимавай със стари технологии , след като ще даваш пари дай ги за нещо ново , когато плащах кията ме возиха във Варна на 1.6 дизел , останах впечатлен на турбото с променлив ъгъл на лопатките , впечатляващо изтегляне по сфетофари , е не че с бензина не правя стартове по светофарите в Пловдив успех и пиши за решението си , не държим да дойдеш в семейството на кия но все пак от колегиалност