Модели автомобили > Clarus

Колко Кларуса има в БГ ?

<< < (2/7) > >>

martin_mrv:
Здравейте и от мене,
Mисля, че няма да е лошо да кажете за кой кларус гледате (стария до 2000 или новия след 2000). Иначе освен моята (след 2000) съм виждал 1 златна (пак след 2000) спираше на Займов, а от старите съм виждал само една мисля, че беше синя. Иначе когато купувахме колата имаше още 3 такива (говоря за Кларус след 2000, 2.0 GLX). 1 отиде при руския посланик, една за нас и другата така и не разбрах.
Иначе браво за въпроса ! ;D изключчително интересно колко хора карат корейския звяр.

gugulin:
Тази, за която съм писал че я видях на Плиска е от новите Гларусчета,другите включително и мойта са от старите, преди фейслифта

gugulin:
А повече са Гларусчетата, значи има една синьо-зеленикава, която стои на улицата до ресторант Кошарите в Лоценец, има в Младост2 - 3 броя с мойта, мойта е тъмно зелена+ още една същия цвят и една жълтеникава с русенска регистрация, стоеше пред един строеж, после - в Света Троица има една  зелена, на печатницата - на окръжна болница има една бежово, също бежова съм виждал и на ОМВ- то в Дружба, но разчлична с друг номер беше, тази от Плиска, тя вече е от новите и мисля, че в Княжево съм виждал една комби от новите бяла

genchev_13:
Здравейте..Аз съм от Стара Загора,но живея в София и съм виждал още 5 най-малко в София и 1 в Димитровград..И аз си мислих,че има малко,ама според мен има поне 30-50 коли в България

Митето:
хехе,днес видях бял на естакадата софииски 84 ХХ

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия