Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Колата я купих преди един месец и гумичката я нямаше, за това няма как да видя номер.
2
Sportage / Re: Парктроник
« Последна публикация от nikolas - Май 17, 2025, 02:21:57 pm »
Здрасти,

Според мен е напълно нормално червената зона да започва от около 30 см – при някои автомобили дори е  от 50 см. Някои системи добавят и звуков сигнал (бипкане), който става по-чест и непрекъснат при опасна близост (обикновено под 10 см). При мен бипка постоянно, когато е мноооого близо.

Поздрави и безаварийно шофиране!
3
Sportage / Парктроник
« Последна публикация от butch_bs - Май 17, 2025, 12:13:21 pm »
Здравейте!

Наскоро закупих Спортидж NQ5. Забелязах че последната индикация - червено (за най-близко), се активира на около 30см, което на мене ми се вижда доста. Свикнал съм от старата си тойота корола (2019) да ми показва най-малкото разстояние при почти достигане на препядствието.

Опитвам се да намеря как да се свържа (да ескалирам), за да се направят корекции по софтуера, тъй като от сервиза в Бургас ми заявяват, че нямало такава възможност.

Вие смятате ли, че това разстояние е нормално? За мене това прави маневрирането в по-тесни места трудно (нямам 360).

Поздрави
4
Carens / Re: За накладките
« Последна публикация от gore - Май 16, 2025, 08:41:43 pm »
 И аз така мисля.
Ще стане ясно тези дни.
Малко грубо сделани ми изглеждат накладките. :)

Бат Герги, твоите също ли имаха такива "стружки" по повърхността?
5
От вътрешната страна дали няма номер?
6
Аз премерих и размерите са по-малки от тези , които са на моята кола, за това поисках съдействие
7
Ceed, ProCeed, Ceed SW / Re: KIA Ceed 1,5T 7AT бензин - покупка на нова
« Последна публикация от justalittlesign - Май 16, 2025, 11:47:02 am »
в процес съм на закупуване на киа сийд, хеч, 1.5 бензин,автомат, ексклузив ниво, четох доста форума но за новите коли няма много инфо , някой с такава да даде мнение бива ли я тая конфигурация. Здравина , вървеж, возия,  интериор / скърцания/, някакви евентуални драми с тоя мотор ? Всичко ще ми е от полза, не съм се качвал даже на киа,  :)
Никой ли няма тоя модел да напише 2 изречения ?
7 години гаранция! Всичко друго  не трябва да ви интересува :)
8
В линка за магазина на Димитров има размери, трудно ли е да се премери?
9
Нещо ми се струва, че е станала някаква грешка.
Формата на гумичката е точно като за автоматик.
Освен това описанието е:
"ГУМА ПЕДАЛ СПИРАЧКИ (A/T) -2010) 3282527070"
Това А/Т ми се струва, че е точно automatic transmission.
Ако наитина това е гума за ръчни скорости, попитай ги дали имат за автоматик.
10
Привет,

Вече втори път късно вечер заключвам колата със свалено стъкло, което остава така.
За сега не са ми откраднали нищо, но си плаче за инцидент тази ситуация.

Този модел KIA е с автоматично стъкло до шофьора, вдига се и се сваля с едно натискане.

Пробвах със свалени стъкла и задържане на бутона за заключване - нищо не става, не ги вдига.

Ходих и при един майстор да погледне нещо от диагностиката дали може да направи, каза че не е успял.

Разрових се малко повече и в AliExpress ми излизат разни такива модули, където се инсталират под панела за стъклото на шофьора и трябва да вдигати всички стъкла при заключване.

Давам три такива примера:
https://a.aliexpress.com/_EQppqNC
https://a.aliexpress.com/_EQt8EWS
https://a.aliexpress.com/_EynjGKw

Обаче това хем трябва да го чакам, пък и мисля че ще трябва да плащам мито.
Иска ми се от България да взема такава част, но не знам от къде точно да поръчам.

Имате ли някакви насоки към специфичен сайт, модел устройство и прочие ?
Гледам много хора продават такива неща в olx и bazar, но не пише дали е конкретно за KIA Niro 2018 и нз дали ще стане.

Благодаря
Страници: [1] 2 3 ... 10