Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Ceed, ProCeed, Ceed SW / шум от двигателя при падане на оборотите
« Последна публикация от toshe11 - Април 08, 2026, 09:30:41 pm »
Здравейте,
имам KIA CEED 1.4 VVTI 2010 година ... колата работи добре, харчи нормално не гори масло но има един шум в двигателя който започва 7-8 секунди след като се запали студена и се чува само като оборотите падат ...когато се форсира го няма но в момента в който се пусне газта и оборотите започнат да падат се чува отчетливо в купето ...може да се оприличи на шум от верига... когато загрее шума намалява доста но пак го има ...дали някой е имал подобен проблем
2
Ceed, ProCeed, Ceed SW / Re: Гори масло
« Последна публикация от justalittlesign - Април 06, 2026, 06:17:57 pm »
Колата е за ремонт!  Аз имах Ceed, който за  10000км. беше изгорил 6 литра.  Клапани
3
« Последна публикация от С100 - Април 06, 2026, 04:42:10 pm »
Благодаря за съвета!
4
« Последна публикация от Бат Герги - Април 05, 2026, 09:04:19 pm »
Първо вземи отиди в някои сервиз където имат камера и да огледат ,цилиндрите да не са надрани  заради разрушен катализатор .после вече търси друга причина 
5
Ceed, ProCeed, Ceed SW / Гори масло
« Последна публикация от С100 - Април 05, 2026, 12:37:14 pm »
Здравейте,
в момента колата от подписа е с масло 5/40, yacco. Но бързо изчезва - 1 л. на 7-800 км. Ще има ли някакъв отрицателен ефект ефект, ако го сменя на 10/40?
6
Други модели. / Re: Kia Stinger 3.3 AWD накладки
« Последна публикация от assign - Април 01, 2026, 10:32:47 pm »
Привет,

Аз пък се подготвям за смяна само на задни накладки и дискове (бързо заминават с моето каране, да кажем, че няма и 40 000)- колата е дизел 4х4.
Трябва да са Brembo, не мисля да правя компромиси, а и не виждам причина при условие, че си доказват качеството на пътя.
Сега разглеждам разни сайтове (БГ), но няма да откажа и препоръка за проверено място :)
7
Други модели. / Re: KIA Stinger CRDi - Ръководство на потребителя
« Последна публикация от assign - Април 01, 2026, 10:24:10 pm »
Мдам, аз все пак изрових in English и даже успях да го преведа на BG.
8
Дискусии/ Съвети / Re: Въпрос относно покупка на Kia Niro 2017
« Последна публикация от Hrachkata - Април 01, 2026, 10:10:58 pm »
За останалото не знам, ама нали ти е приятел, едва ли ще иска да те прецака.

Ако все пак я закараш за диагностика, със сигурност ще ти кажат какво-що.
9
 Виж  стигни до тая букса и виж измери ключето което  е на ключалката  дали при вкарване на ключа и изкарване  отваря и затваря верига  напълно , или измери има ли +12v  спрямо купето без да разкачаш буксите като се забиеш в задната част където са кабелите с една игла  и измери на 4 пин ърябва да има постоянно +  и вече катомпоставяшни вадиш ключа на 3 пин да се появява и изезва .ключето е това нещо
10
Здравейте!
Имам проблем с плафоните в купето и с централното заключване на вратите, колата е Kia ceed 1.4 2009 година комби.
Когато е на контакт, копчето в купето  когато го натисна заклюва  и отключва, но когато няма контакт не реагира дистанционното и копчето. Плафоните в купето съшо не работят. Проверил съм бушоните под волана и при двигателя и са здрави.
 %) %)
Страници: [1] 2 3 ... 10