Условия за Регистрация

Ние не носим отговорност за съобщенията, които се публикуват в този форум. Ние не отговаряме и не гарантираме за точността, цялостта и полезността на нито едно съобщение и не носим отговорност за съдържанието на което и да било съобщение. Всяко едно съобщение изразява възгледите и мнението на своя автор, а не непременно тези на форума като цяло. Ако мислиш, че някое публикувано съобщение е обидно, можеш да ни уведомиш по email веднага. Ние можем да отстраняваме обидни съобщения и ще направим всичко възможно те да бъдат премахнати колкото се може по-скоро, стига да преценим, че това се налага. Използвайки нашата услуга ти се съгласяваш, че няма да използваш нашият форум, за да публикуваш материали, които не са достоверни, които са клеветнически, неточни, обидни, вулгарни, омразни, обезпокоителни, нецензурни, езически, порнографски ориентирани, заплашителни, расистки, както и такива, които нарушават спокойствието на дадена личност, или по друг начин нарушават закона. Съгласяваш се, че няма да публикуваш никакви съобщения без авторски права, освен ако последните не са собственост на теб или на този форум.

За публикации уронващи престижа на форума, добрия тон и за обида на потребители, такова действие ще се санкционира с изтриване на темата и забрана  на достъп до този форум.

За регистрация във форума е необходим валиден емайл адрес, с който потребителят се идентифира и при забравена парола може да я възстанови. След регистрация и влизане в този форум, попълването на информация по профила е желателно и незадължително, т.е. е по преценка на потребителят. Ние не носим отговорност за попълнените данни, нито правим проверка за тях. Отговорността си е на потребителят.
Всеки един пост и ИП адреса се записват в случай на нужда за проверка, наказание и докладване пред административните служби. Това се прилага в случай на основни нарушения на условията за ползване на форума.
Също така имайте, предвид, че в сайта има вградени "кукис" (бисквитки), които се записват във Вашият кеш на браузера. Те се изпозлват са за да бъдете "logged in/out". Форумът не събира или изпраща на друг информация от Вашият компютър.


Боравенето с този форум изисква малко свикване.... но вие сами ще се убедите, че няма нищо сложно.

Ако имате проблеми с функционалността на форума не се колебайте да пишете на модераторите или на register at kia-bg.com

След регистрацията си трябва да потвърдите линка от пощата, който сте получили!