Автор Тема: Да му изсъхнат ръчичките!!!  (Прочетена 6394 пъти)

smirn0ff

• Master of KIA
  • Публикации: 1731
  • Шеф диригент
    • Inspire Communications LTD
Да му изсъхнат ръчичките!!!
« -: Май 05, 2012, 11:47:32 pm »
Миналата вечер някой,пред блока, ми е свалил тапите на винтилите на 4-те гуми!
Бяха ми подарък от един приятел гумаджия....

тапите са метални никелирани - много малко коли имат подобни ... ако някой случайно види - да казва
Hyundai Genesis 2015 3.8 V6 AWD
KIA VENGA 1.6 CVVL EX 4AT
[ex]KIA CEED 1.0 T-GDI GT LINE
KIA VENGA FL 1.6 CVVL EX 6AT
[ex]KIA OPTIMA 2.0 CVVL EX 6АТ
[ex]KIA CEED 1.6 CRDI LX 5MT

tosco

• Spammer
  • Публикации: 966
Re: Да му изсъхнат ръчичките!!!
« Отговор #1 -: Май 06, 2012, 07:42:53 am »
Тежка клетва  :o :o :o
Ама, вЕрно ли пусна тема за капачки за винтилите... ???

ivannlbc

• Експерт
  • Публикации: 464
« Отговор #2 -: Май 06, 2012, 02:54:31 pm »
Аз го разбирам колегата. Същото важи и за чистачките, и за стъргалките за лед...дребни неща, но дразнят. ok
KIA Clarus SLX combi 116 hp 1,8 l

bongo

• Експерт
  • Публикации: 423
« Отговор #3 -: Май 07, 2012, 10:18:16 am »
И моите метални капачки на вентили на алуминиевите джанти ми ги крадяха на поразия.Поне 5 пъти си купувах комплект от 4бр.Накрая ми писна и сложих пластмасови обикновени капачки от 0,20ст. и спряха roflСамо да отбележа, че за този период от три години капачките ми изчезваха когато пътувах извън София...и веднъж в Черна гора!...така че нация балканска е етикет "грозен" не напразно.

smirn0ff

• Master of KIA
  • Публикации: 1731
  • Шеф диригент
    • Inspire Communications LTD
« Отговор #4 -: Май 09, 2012, 11:49:32 pm »
И моите метални капачки на вентили на алуминиевите джанти ми ги крадяха на поразия.Поне 5 пъти си купувах комплект от 4бр.Накрая ми писна и сложих пластмасови обикновени капачки от 0,20ст. и спряха roflСамо да отбележа, че за този период от три години капачките ми изчезваха когато пътувах извън София...и веднъж в Черна гора!...така че нация балканска е етикет "грозен" не напразно.
не мога да повярвам че са ти изчезнали капачките в Черна гора... доста пъти съм бил там и съм с добри впечатления то черногорците.

До колкото до капачките на винтилите, първо ми бяха гепали една от пластмасовите, моят приятел ми подари метални никелирани, след 2 дни и тях ги няма...  и за такива дето барат, щото тия капачки не може да ги продаде ами ще си ги сложи на раздрънканата бичкия и ще разправя как ги е откраднал, не клетви ами направо Господ трябва да ги порази!
Hyundai Genesis 2015 3.8 V6 AWD
KIA VENGA 1.6 CVVL EX 4AT
[ex]KIA CEED 1.0 T-GDI GT LINE
KIA VENGA FL 1.6 CVVL EX 6AT
[ex]KIA OPTIMA 2.0 CVVL EX 6АТ
[ex]KIA CEED 1.6 CRDI LX 5MT

lini

• Разбирач ;)
  • Публикации: 179
  • Sportage SLE 2.0
« Отговор #5 -: Май 10, 2012, 01:25:33 am »
хехе, сега като видях темата и погледнах колата - няма ги капачките от едната страна. Проверих в близките Еко и ОМВ, но намерих само някакви хромирани кичове. Явно ще се ходи до някой магазин за велосипеди да си взема нормални пластмасови.  Това са деца сигурно си ги слагат на велосипедите :)

jorko.b67

• Почетен член
  • Master of KIA
  • Публикации: 1870
« Отговор #6 -: Май 10, 2012, 11:46:17 am »
Ама защо не вземете да ги вържете с по някой синджир тези капачки... :o :o
Или с арматурно желязо :) :)
p.s. Не е голям проблема , ама наистина си е неприятно усещането - като видиш , че някой ти е пипал по колата  - гадно е.... devil

ivannlbc

• Експерт
  • Публикации: 464
« Отговор #7 -: Май 10, 2012, 01:53:51 pm »
Жорка, те капачките могат и да се заварят. Помпа се гумата, примерно на 2,2 и веднага се заварява капачката отгоре. Чиста работа!

А какво ще кажете за моя случай:
Отивам да се качвам на колата и я намирам с едната гума качена на тротоара. Оглеждам се учудено и идва един...селяндур...и ми вика "Твоя ли е тая кола? Пречеше ми и я дръпнах с въжето. Друг път не паркирай тука."
Става въпрос за място, където паркират всички и пред мен и зад мен имаше много коли. Просто тоя решил, че това точно място си е негово. А кажете нормален човек как трябва да реагира в такъв момент:
а) веднага му вкарва на тоя селяк един ляв прав с внезапно последващ десен ъперкът. Вади щанга от багажника и продължава с правосъдието;
б) започва да крещи и да псува, споменавайки всички възможни роднини по женска линия;
в) вика полиция;
г) казва "Няма нищо, добре си направил" и си тръгва.

ЛОЛ
KIA Clarus SLX combi 116 hp 1,8 l

bongo

• Експерт
  • Публикации: 423
« Отговор #8 -: Май 11, 2012, 01:22:52 pm »
не мога да повярвам че са ти изчезнали капачките в Черна гора... доста пъти съм бил там и съм с добри впечатления то черногорците.

До колкото до капачките на винтилите, първо ми бяха гепали една от пластмасовите, моят приятел ми подари метални никелирани, след 2 дни и тях ги няма...  и за такива дето барат, щото тия капачки не може да ги продаде ами ще си ги сложи на раздрънканата бичкия и ще разправя как ги е откраднал, не клетви ами направо Господ трябва да ги порази!

Нямам против черногорците, но по това време на годината(края на лятото)беше фрашкано със сърби....:-)))...ако беше в Гърция бих се усъмнил в някой нашенец, ама Черна гора не популярна дестинация особено на българите и рядко можеш да видиш българска кола.